“Middag”
Anmeldelse av Restaurant Shangri la - STENGT

Restaurant Shangri la
Anmeldt 16. november 2018

Her har jeg vært bare 1 gang ikke helt som forventet dessverre. Bestilte oss biff men fikk beskjed om at di hadde ikke mer biff på en fredags kveld skuffende🙁

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 544olsen

Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi var på hyggelig par tur til Fredrikstad. Valgte denne restauranten som hovedmåltid denne kvelden. Vi bestillte asiatisk mat. Denne smakte utmerket. Det gikk imidlertid litt tregt med servicen. Dette trekker ned. Kommer gjerne igjen.

Takk, _rnulfs
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Onsdag kveld, gjester ved 7-8 bord. Fikk rask betjening og drikke på bordet. Vi ventet og ventet. Ingen av betjeningen viste interesse for å gi oss info om ventetid. Heldigvis flott beliggenhet og nydelig vær. Etter 45 minutter var vi litt irritert og svært sultne. Ei ung dame kom til bordet og lurte på om vi var klar for å bestille. En liten beklagelse fra henne,og løfte om å sjekke på kjøkkenet. Ingen tilbakemelding, men 5 minutter senere kom en bolle med ris. Så fikk nabobordet sin mat.. vi ventet ved risbollen. Endelig etter 55 min fikk kona sin hovedrett, mens jeg måtte vente ytterligere fem minutter.
Maten smakte fortreffelig, og vi spiste alt. Tilbud om dessert og kaffe kom da vi tok fram kredittkort for å betale. Regningen kom med hovedretter, drikke, kaffe og to desserter... et tillegg på drøye 200 kroner. Her er det et stort forbedringspotensial. Men maten var fortreffelig! Det ble ingen driks denne gang. Gjester ved nabobordet hadde med seg kortstokk, og kortet ventetiden med spill..De har sikkert vært der før!! Tviler på om vi kommer tilbake.

Takk, 356oddb
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig lang tid fra bestilling av mat til maten kom. Vi fikk ikke servert maten likt engang. Blir ikke flere besøk her.

2  Takk, 399rita67
Anmeldt 16. mars 2018 via mobile enheter

.... helt «greit» smaker ingenting. Bestiller ikke her igjen
Måtte krydre ekstra- salt, pepper....svin el lam? Utydelig her

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, 861lenev