Jeg, min samboer og vår 2 årige sønn la turen innom her da dette stedet så innbydende ut fra bryggekanten. Fikk et fint bord i sola rett ved elven og alt virket lovende.
Restauranten har fine lokaler og fin beliggenhet. Pluss for skikkelig stellebord på HCWC.
Alt skulle vel ligge tilrette for et hyggelig måltid.
Frem til bestilling gikk alt fint og drikken kom ganske fort på bordet. Maten derimot måtte vi vente ca 40 min på. Det verste var egentlig at det kom ris og saus 15 min før vi faktisk fikk maten. Betjeningen kom heller aldri bort mens vi satt der så jeg måtte gå fra bordet flere ganger for å prate med kelneren. Til og med regningen klarte de ikke å komme med og uten måtte opp igjen for å minne personalet på at vi eksisterer.
Maten var heller ikke minneverdig og nå godt under det jeg ville forverret i prisklassen (og med den ventetiden). Frityrstekt and (nr.41) og 4 ulike småretter (nr.42). Som visstnok skal være spesialiteter. Generelt vil smak og presentasjon minne mer om det du forventer på skikkelig billige kinesiske restauranter. Helt ok, men det er også alt..