Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekstremt god service og god mat”
Anmeldelse av Paa Brygga

Paa Brygga
Vurdert som nr. 14 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 8 - USD 32
Kjøkken: Internasjonalt
Beskrivelse: Stor og innholdsrik a la carte meny . Godt utvalg i glutenfritt på menyen og lavkarbo. Også vegan på menyen. Egne selskaprom i 2 etasje med utsikt over elven.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Stor og innholdsrik a la carte meny . Godt utvalg i glutenfritt på menyen og lavkarbo. Også vegan på menyen. Egne selskaprom i 2 etasje med utsikt over elven.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Valgte stedet for å sitte på "solsiden". Hadde null forventninger til hverken mat eller noe annet. Ble overveldet av en suverent profesjonell og hyggelig service av Harald. I tillegg var "Spicy Blåskjell" uventet bra med store skjell og en nydelig god suppe, herlig. En flaske Petit Chablis fulgte oss gjennom måltidet, kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Rune F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3539 av 237 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Ekstremt rask servering, service i verdens klasse, dette er en resturang som kan sakende sine og vil gi deg uforglemmelig god mat.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, magnusj945
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020

Flott beliggenhet på brygga. Variert meny, også barnevennlig!Nydelig mat og topp service fra superhyggelig servitør!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hilkv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted i fine omgivelser på brygga i Fredrikstad. Overraskende god mat, og hyggelig service fra blide unge mennesker

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Anne Beate Saga H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Eldstemann (9) tok fish and chips som han var godt fornøyd med. Jeg hadde capricciosa som smakte lite.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bndr_travel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Paa Brygga, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Paa Brygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.