Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Indrefilet”
Anmeldelse av Paa Brygga

Paa Brygga
Vurdert som nr. 16 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 8 - USD 32
Kjøkken: Internasjonalt
Beskrivelse: Stor og innholdsrik a la carte meny . Godt utvalg i glutenfritt på menyen og lavkarbo. Også vegan på menyen. Egne selskaprom i 2 etasje med utsikt over elven.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Stor og innholdsrik a la carte meny . Godt utvalg i glutenfritt på menyen og lavkarbo. Også vegan på menyen. Egne selskaprom i 2 etasje med utsikt over elven.
Anmeldt 12. juli 2021

Lite imøtekommende servitører. Ikke spurt om hvordan mater smaker, eller om man trenger noe. Må vente og spørre om alt. Bestilte medium indrefilet . Fikk servert en veldig godt gjennomstekt indrefilet som smakte lite godt. Eneste pluss var en god Bearnés saus. Stive priser for dårlig mat. Anbefales ikke.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KnutJ49
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (235)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 235 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021

Vi fikk en god mottagelse av en meget hyggelig betjening. Drikke kom raskt, maten var god. En trivelig kveld på brygga.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, erlandn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021

Rask servering av både drikke og mat. Blid og hyggelig betjening. Spiste kyllingsnadder som smakte veldig bra.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ellenhU4670NV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021

Spiste ovnsbakt torsk som var helt perfekt.
Fikk utmerket service. Rask servering av drikke og god oppfølging. Blid og hyggelig betjening.
Restauranten var relativt full da vi kom men ordnet bord til 8 pers oner veldig raskt

Dato for besøk: juli 2021
Takk, TrondOlaM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Knallfin beliggenhet langs bryggepromenaden i Fredrikstad og hyggelige servitører, men her stopper også lovordene. Prisen og kvaliteten på maten står overhodet ikke i forhold til hverandre. Brusen kommer fra dispenser og smaker deretter. Den ene i vårt reisefølge bestilte Spicy scampi salat til kr 229. 5 triste scampi med smakløs chilisaus over slapp salat oversvømt med hvitløksdressing, og en tørr brødskive ved siden av. Utrolig skuffende. Har spist større og bedre salater på bedre restauranter til langt under kr 200. En annen i følget spiste "kyllingsnadder" til kr 298 og dette var litt kyllingfilet stekt med paprika og løk, en liten kopp stekte poteter og noen salatblader. Nei vettu hva, gå lenger bortover brygga og spis et annet sted.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mountain_08
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Paa Brygga, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Paa Brygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.