Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat, anbefales😄”
Anmeldelse av Paa Brygga

Paa Brygga
Vurdert som nr. 16 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 7 - USD 30
Kjøkken: Internasjonalt
Beskrivelse: Stor og innholdsrik a la carte meny . Godt utvalg i glutenfritt på menyen og lavkarbo. Også vegan på menyen. Egne selskaprom i 2 etasje med utsikt over elven.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Stor og innholdsrik a la carte meny . Godt utvalg i glutenfritt på menyen og lavkarbo. Også vegan på menyen. Egne selskaprom i 2 etasje med utsikt over elven.
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, me hadde indrefilet med hummer. Mør og god biff, og knallgod hummer. God service og hyggeleg betjening. Anbefales absolutt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, nataszagronfur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (236)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 236 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Flere av rettene var direkte dårlige. Cesarsalaten hadde dårlig kylling, ok ingredienser men presterer å ha parmesanpulver (!) på toppen. Kjøttet i andre retter var overstekt og seigt. Fisken var god.
Vinmenyen var midt på treet, men ølmenyen hadde så lite utvalg at det knapt kvalifiserer til å kalles ølmeny.
Service ok minus.
Her må mye endres for at noen fra dette følget kommer tilbake!
Tips: Naborestauranten er MYE bedre

Dato for besøk: august 2021
Takk, RogerOwe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Fruen bestilte en indrefilet, men endte opp med skosåle med manglende smak. Eg bestilte en burger. Burgeren virket som den var laget på kjøttdeig kjøpt fra nærmeste butikk, kompakt og hard. Maten matchet over hodet ikke prisen.

Hjalp heller ikke at servitørene ikke enset kundene sine.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Marius H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Jeg fraråder på det sterkeste å ta turen innom denne restauranten i Fredrikstad. De er uhøflige og har en utrolig dårlig service. Rett og slett helt forferdelig.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nathalie411
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi kom på en varm dag, med veldig mange kunder. Ventet ca 5 minutter utenfor i kø.det var verdt det. Maten smakte helt nydelig, jeg bestilte kreolsk pasta med skalldyr. Den ene datteren bestillte fish and chips. Toalettene var rene, pene og luktet godt.
Ble litt overasket att de tok betalt for vann fra springen, enda vi handlet drikke i tillegg.
Anbefaler en god drink som heter amaretto soure.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, JuneRoghell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Paa Brygga, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Paa Brygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.