Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyre nudler!”
Anmeldelse av Wok & Bowl Market

Wok & Bowl Market
Vurdert som nr. 42 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Styr unna. Dyrt i forhold til hva du får. Ikke i mengde mat, men fordelingen. Bestilte Ris nudler, med div tilbehør (biff, løk og babymais). Boksen var full av nudler, resten er en jobb for arkeolog å finne.

Dato for besøk: september 2021
Takk, frechanor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 47 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Ganske kjip mat. Overpriset i forhold til kvalitet. Null service. Dette minner mest om billig take away mat til 79kr boksen, men koster 4 ganger så mye

Dato for besøk: juli 2021
Takk, peroves258
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Prøver seg på den «hippe» pokebowl bølgen.

Knøttsmå porsjoner som ikke gjør deg halvmett engang.

Laks kald. Tar betalt for vann.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, dandaman3000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2021 via mobile enheter

Snakk om nedtur!
Vi har med ujevne mellomrom kjøpt en take away fra Wokmarket. Det har vært litt dyrt, men det har vært fresht og godt......helt til forrige gang vi handlet her. Da var det ikke helt den samme standarden. Men......., alle kan ha en litt dårlig dag så vi valgte å gi de en ny sjanse. Denne gangen kjøpte vi en dagens lunsj. Snakk om skuffelse! En form full av overkokt ris, tre biter kylling, noen få biter hvit kål, paprika og saus. Det var alt retten besto av. Til kr 89,-. Trist for dette har vært et hyggelig take away alternativ til all kebab, pizza og burgers i byen.

Dato for besøk: april 2021
Takk, SiriG107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2020

Grei mat, men kjempedyrt for det du får, og unge og uerfarne damer i disken. Systemet på Wok & Bowl er at du betaler for en "base" (ris, nudler eller grønnsaker) og ekstra for f.eks. kylling eller biff. Da vi betalte ekstra for mer og fikk tre små biter ekstra, og sa i fra at det var alt for lite for ekstrasummen, så jeg at servitøren himlet med øynene til kokken da hun sa i fra. Rett foran oss. De tar betalt for vann, og har ikke springvann tilgjengelig.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Iknowmyfood1000000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Wok & Bowl Market, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Wok & Bowl Market? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.