Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god mat”
Anmeldelse av Divan

Divan
Få mat levert
Vurdert som nr. 2 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. februar 2019

De har kjempe god mat, dessert og drikke. Veldig bra service og det er koselig atmosfære i restauranten. Anbefaler alle å prøve stedet.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, eirink2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (287)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

131135 av 287 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Gikk innom for kjøpe meg noe mat, så at stedet skulle være åpent til klokken 24:00 i og med at klokken var 22:15 tenkte jeg at det burde vell gå fint.

Ble møtt av et menneske jeg umulig kan se for meg er vandt med å yte service, blir fortalt at kjøkkenet stenger klokken 22 som for så vidt er helt greit, men å nærmest bli ledd av på grunn av dette syns jeg er helt på tryne.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, fredrikhY5665UD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018

Her føler du deg velkommen, hyggelige kunnskapsrike servitører. Menyen er spennende med tyrkiske spesialiteter. Varme og kalde forretter, grillretter, gryteretter, fisk og kjøtt. De har også et par tyrkiske viner.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bibiana L M L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og himmelsk dessert. Like rask og ypperlig service som alltid. Anbefaler på det sterkeste.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, HazhirAlipoor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Jeg anbefalle denne restaurangen fordi jeg synes maten smaker godt og personalet er hyggelig.
Lokaet er koselig og velvære.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 511evara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Divan, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Divan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din