“Veldig bra tyrkisk”

Divan Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 129 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Tyrkisk
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Vi delte deleforretten med 4 varme og 4 kalde retter, veldig god : ) Spiste så en veldig bra moussaka. Hyggelige ansatte.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 279kristinn

195199 av 375 anmeldelser

Anmeldt 4. juni 2019

Vi var et par kolleger på besøk i Fredrikstad litt utenom sesongen, og var spente på hva slags mat vi ville finne. Heldigvis havnet vi på Divan. Maten var god på ekte tyrkisk vis, og vi følte oss veldig velkomne. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Monotoneblanche
Anmeldt 9. mai 2019

Her var det hyggelig, nydelig mat, vi valgte tre forskjellig retter og alle var fornøyde. Vi fikk brød med tilbehør når vi kom.
Stor porsjon, jeg spurte om jeg kunne ta med meg 2 kjøttkaker hjem. Da jeg kom hjem var det ikke bare kjøttkaker, men salat og ris ved siden av, det ble en god lunsj.
Hyggelig betjening

Dato for besøk: mai 2019
Takk, LisbethD42
Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Et sted som anbefales. God mat og god service. Flere burde komme hit! Viktig å ta vare på kurturelle spisesteder!!

Dato for besøk: april 2019
Takk, Ingrid Helen H
Anmeldt 11. april 2019

Her serverer de retter fra det Tyrkiske kjøkken. Veldig koselig å komme tilbake og oppleve at standarden holder seg like bra. Maten var om mulig enda bedre. Servitøren har god hukommelse, husket nøyaktig hva vi spiste sist og anbefalte oss å prøve andre retter. Dette selv om vi spiser her kun 2-4 ganger i året. Vi går stadig forbi restauranten, og det er alltid mennesker der, til tider hadde det nok vært en fordel å bestille bord.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Bibiana L M L

Reisende som så på Divan Restaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Divan Restaurant? Del dine erfaringer!