Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God tyrkisk mat + god service”
Anmeldelse av Divan

Divan
Få mat levert
Vurdert som nr. 2 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020

Vi var 6 stykker som bestilte bord på Divan i Fredrikstad. Vennlige servitører som tok oss godt i mot. Selv om ikke alle var like fornøyd med sin hovedrett var maten generelt veldig god! De har en "sjelden" tyrkisk eplete som anbefales. Fin resturant og flinke ansatte.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, OmnioReise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (287)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6367 av 287 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Fint sted og god service! Vi delte Divan Spesiell grillmenyen, og syntes det var akkurat passe mengde og mange gode smaker. Til hovedretten fikk vi også veldig god bulgur og to typer sauser/supper, som var en smakfull overraskelse. Til dessert valgte vi sjokoladekaka og Kunefe, der Kunefen utmerket seg som en spennende og god tradisjonell dessert.
Kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Fredrikstad!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 350madsn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte Karisik Meze Tabagi først, som var en kombinasjon av 4 varme forretter. Veldig godt! Til hovedrett spiste kona lammeskank og jeg Osmanish med biffkjøtt. Begge synes det var helt fantastisk. Anbefales virkelig!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 357larsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Flink servitør som forklarte rundt de ulike rettene, og kom med anbefalinger. Maten smakte fortreffelig!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FruThue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Etter flere reiser til Tyrkia var det spennende å prøve tyrkisk i Fredrikstad. Maten smakte ypperlig, og betjeningen var flink til å komme med forslag til retter vi burde prøve.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, ChristineNor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Divan, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Divan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din