Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke imponert ”
Anmeldelse av Divan

Divan
Få mat levert
Vurdert som nr. 2 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ryktene om en tyrkisk restaurant med god mat og atmosfære i Fredrikstad stod dessverre ikke til forventningene. Forretten var bra, men hovedrettene ble servert på kalde tallerkener og ble derfor raskt kalde. Smakene var ok, men ikke helt som man burde forvente. Prisnivået er høyt i forhold til hva man får.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Morten P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (287)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6064 av 287 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Tyrkiaferien ble avlyst og turen gikk til Fredrikstad for å trøstespise Tyrkisk mat. Hvilken god trøst det ble. Nydelig forrett - herlig perfekt krydret oksegryte med bulgur. Maten er absolutt verdt å kjøre en bit for og vertskapet er hyggelig. Vi kommer nok igjen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, kim b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Maten hos Divan er knallgod og har ikke noe å utsette på denne. Gode porsjoner og deilige smaker. Men man kan fort føle seg litt glemt, til tross for at restauranten ikke er fullstappa. Men service utover dette er bra, og det er imøtekommende og hyggelige ansatte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Thomas W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi var 6 stykker som bestilte bord på Divan i Fredrikstad. Vennlige servitører som tok oss godt i mot. Selv om ikke alle var like fornøyd med sin hovedrett var maten generelt veldig god! De har en "sjelden" tyrkisk eplete som anbefales. Fin resturant og flinke ansatte.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, OmnioReise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Fint sted og god service! Vi delte Divan Spesiell grillmenyen, og syntes det var akkurat passe mengde og mange gode smaker. Til hovedretten fikk vi også veldig god bulgur og to typer sauser/supper, som var en smakfull overraskelse. Til dessert valgte vi sjokoladekaka og Kunefe, der Kunefen utmerket seg som en spennende og god tradisjonell dessert.
Kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Fredrikstad!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 350madsn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Divan, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Divan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din