Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk Resturant”
Anmeldelse av Divan

Divan
Få mat levert
Vurdert som nr. 1 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020

Nydelig mat og veldig hyggelig betjening. Anbefaler alle å ta en tur til Resturant DivanGleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Companion261459
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (297)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6064 av 297 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

I dag jeg har vært i Divan restaurant med familien min. Jeg jobber selv som kokk og sjelden blir jeg fornyede med endra sin mat, men etter jeg har smakt fra de dyktige sjefer fra Divan kan ikke si mer. Egentlig jeg ble anbefalt av noen venner så kjørte jeg fra Kongsberg, men det var fantastisk opplevelse aldri kommer å glemme det.
Anbefaler alle

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mariamdaghli191
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening,
Lun og koselig restaurant som tar Covid-19 på alvor
Vil anbefales på det sterkeste om du er glad i Tyrkisk mat

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Stine190272
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott resturante med god service og nydelig mat. Her får du mye for pengene. Og alt for en hver smak.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anettes924
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 9 voksene og en baby (alder fra 0 - 70) å spiste på Divan. De tilrettela for baby uten å trenge å spørre om de hadde baby-stol. Servitøren var en meget hyggelig og serviceinnstillt dame!
Toalettet var rent og innbydende. Stellebord for baby var rent og innbydende, noe som ikke er en selvfølge på dagens restauranter!

Alle bestillte en ferdig sammensatt 3-retters som bestod av 4 forskjellige forretter, 4 forskjellige hovedretter og en deilig dessert. De hadde godt utvalg av passende viner til måltidene.

Spesielt skryt til kokken.
Dette var vanvittig godt!

Kommer igjen

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, _dnes2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Divan, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Divan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din