“Lang ventetid og latterlig små porsjoner”
Anmeldelse av Divan Restaurant

Divan Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Tyrkisk
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Fikk bord ganske kjapt. Deretter ventet vi 20 minutter på menyen. Vi bestilte og etter 30 minutter kom det en servitør med «forrett» som er noe alle får: hele 1 slags nanbrød fordelt på 4 voksne mennesker. Dette var borte på 5 minutter, men servitøren kom ikke tilbake før etter ca 25 minutter og spurte: «klare for hovedrett?» fordi det hadde vi ikke vært i over 1 time liksom 😂 så gikk det vel enda 15 minutter før hovedretten kom på bordet.

Ble ganske overrasket over at retten min så ut som en barnemeny siden den kostet 349 kroner. Var 2 små, korte «pølser» med kjøtt, noe asparges, noe spinat, 1 spiseskje med ris og 2 spiseskjeer med potetmos. Maten var OK, men alle måtte be om mer ris.. ingen ble særlig mette.

Hadde lyst til å prøve sjokoladekaken til dessert fordi den så god ut. Spurte først om det ville ta lang tid å lage denne da vi begynte å få dårlig tid. «Neida, er ganske stille på kjøkkenet så det skal gå fort» fikk jeg til svar. Vel etter 20 minutter kom servitøren og sa «2 minutter», men fortsatt kom ikke desserten før det hadde gått enda 10 minutter. Sjokoladekaka var en stor skuffelse, den var så tørr at ingen av oss klarte å spise den opp..

Så ba vi om regninga.. servitøren skulle hente den, men isteden stod hun og snakket og klemte noen hun kjente i sikkert 5 minutter. Noe som er ganske så respektløst. Så ble ihverfall 10 minutters venting på regninga også..

Alt i alt skjønner ingen av oss at denne restauranten er på 1 plass. Om det er for mye folk, ansett flere servitører/kokker. Er ikke greit å vente i over 1 time på maten, aldri opplevd før. Og øk porsjonene eller sett ned prisene!

1  Takk, Snatalie92

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat , hyggelige folk, bra service. Umulig å få bedre tyrkisk mat i Norge. Vi skal tilbake neste helg!

Takk, Geir45
Anmeldt 9. august 2020

Nydelig mat og veldig hyggelig betjening👍🤗. Anbefaler alle å ta en tur til Resturant Divan🤗Gleder oss til neste besøk.

Takk, Companion261459
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

I dag jeg har vært i Divan restaurant med familien min. Jeg jobber selv som kokk og sjelden blir jeg fornyede med endra sin mat, men etter jeg har smakt fra de dyktige sjefer fra Divan kan ikke si mer. Egentlig jeg ble anbefalt av noen venner så kjørte jeg fra Kongsberg, men det var fantastisk opplevelse aldri kommer å glemme det.
Anbefaler alle👍🏻

Takk, Mariamdaghli191
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening,
Lun og koselig restaurant som tar Covid-19 på alvor 🤗
Vil anbefales på det sterkeste om du er glad i Tyrkisk mat

Takk, Stine190272

Reisende som så på Divan Restaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Divan Restaurant? Del dine erfaringer!