Meny info; "44. Divan Spesiell (FLERE PERSONER) kr. 649.00. "flere" personer betyr at det må være "flere" personer som bestiller, - og prisen er pr. person. Vi så for oss diverse boller med forskjellige tyrkiske smaker a la spansk tapas, noe det også ser ut som på bildet som restauranten selv har lagt ved retten. Men nix, hverken beskrivelsen eller stedets eget bilde av denne retten er i nærheten av å ligne på det vi fikk servert. Da ble det ca. kr. 1.300,- for det som er på de to bildene. Første fatet er pent pyntet men bare et par munnfuller med mat. Kjøttfatet hadde mye kjøtt av ymse kvalitet, veldig seigt storfekjøtt, (til tross for at det var overstekt) lammekotelett hvor det var mest bein, men mye mat, og mett blir man. Selv om det følger med en kopp kaffe og et glass cava så er denne retten etter min mening kraftig overpriset. Til samme pris får du en 3 retters meny på "high end" gourmet restaurant som ligger mange, mange hakk over dette. Enkeltretter, vin, øl, etc. virker å ha konkurransedyktige priser, så ikke helt utenkelig at vi prøver på nytt. Hyggelig sted og hyggelig folk, men nevnte "grillpakke" er antagelig noe av det mest overprisede jeg har spist hvis man legger til grunn type spisested og det man kan kalle "value for money".