“Et lite stykke Danmark i lille Fredrikstad”
Anmeldelse av Divan Restaurant

Divan Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Tyrkisk
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Kjempegod, tradisjonell dansk mat. Godt kjøtt, med god og sprø svor. God service. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, nicholasjelling

Anmeldt 28. september 2020

Vi satt ved et bord hvor andre gjester og personale løp bak oss hele tiden, og det var så trangt at det skumpet borti stolene våre omtrent hver gang. Servicen var omtrent ikke-eksisterende, vi ble oversett flere ganger da vi skulle henvende oss til personale. Maten var helt ok. En ansatt bak kassen beklaget uoppfordret servicen med at det hadde vært mye å gjøre denne kvelden, uten at dette burde være noen unnskyldning for å ikke legge merke til gjester.

2  Takk, Nicoline S
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Utenkelig god, saftig og presentabel mat, imøtekommende og serviceinnstilte personale, hyggelig atmosfære hvor enhver kan føle seg komfortabel og «hjemme». Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: september 2020
Takk, nana1890
Anmeldt 30. august 2020

Meny info; "44. Divan Spesiell (FLERE PERSONER) kr. 649.00. "flere" personer betyr at det må være "flere" personer som bestiller, - og prisen er pr. person. Vi så for oss diverse boller med forskjellige tyrkiske smaker a la spansk tapas, noe det også ser ut som på bildet som restauranten selv har lagt ved retten. Men nix, hverken beskrivelsen eller stedets eget bilde av denne retten er i nærheten av å ligne på det vi fikk servert. Da ble det ca. kr. 1.300,- for det som er på de to bildene. Første fatet er pent pyntet men bare et par munnfuller med mat. Kjøttfatet hadde mye kjøtt av ymse kvalitet, veldig seigt storfekjøtt, (til tross for at det var overstekt) lammekotelett hvor det var mest bein, men mye mat, og mett blir man. Selv om det følger med en kopp kaffe og et glass cava så er denne retten etter min mening kraftig overpriset. Til samme pris får du en 3 retters meny på "high end" gourmet restaurant som ligger mange, mange hakk over dette. Enkeltretter, vin, øl, etc. virker å ha konkurransedyktige priser, så ikke helt utenkelig at vi prøver på nytt. Hyggelig sted og hyggelig folk, men nevnte "grillpakke" er antagelig noe av det mest overprisede jeg har spist hvis man legger til grunn type spisested og det man kan kalle "value for money".

1  Takk, remof385
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Fikk bord ganske kjapt. Deretter ventet vi 20 minutter på menyen. Vi bestilte og etter 30 minutter kom det en servitør med «forrett» som er noe alle får: hele 1 slags nanbrød fordelt på 4 voksne mennesker. Dette var borte på 5 minutter, men servitøren kom ikke tilbake før etter ca 25 minutter og spurte: «klare for hovedrett?» fordi det hadde vi ikke vært i over 1 time liksom 😂 så gikk det vel enda 15 minutter før hovedretten kom på bordet.

Ble ganske overrasket over at retten min så ut som en barnemeny siden den kostet 349 kroner. Var 2 små, korte «pølser» med kjøtt, noe asparges, noe spinat, 1 spiseskje med ris og 2 spiseskjeer med potetmos. Maten var OK, men alle måtte be om mer ris.. ingen ble særlig mette.

Hadde lyst til å prøve sjokoladekaken til dessert fordi den så god ut. Spurte først om det ville ta lang tid å lage denne da vi begynte å få dårlig tid. «Neida, er ganske stille på kjøkkenet så det skal gå fort» fikk jeg til svar. Vel etter 20 minutter kom servitøren og sa «2 minutter», men fortsatt kom ikke desserten før det hadde gått enda 10 minutter. Sjokoladekaka var en stor skuffelse, den var så tørr at ingen av oss klarte å spise den opp..

Så ba vi om regninga.. servitøren skulle hente den, men isteden stod hun og snakket og klemte noen hun kjente i sikkert 5 minutter. Noe som er ganske så respektløst. Så ble ihverfall 10 minutters venting på regninga også..

Alt i alt skjønner ingen av oss at denne restauranten er på 1 plass. Om det er for mye folk, ansett flere servitører/kokker. Er ikke greit å vente i over 1 time på maten, aldri opplevd før. Og øk porsjonene eller sett ned prisene!

1  Takk, Snatalie92

Reisende som så på Divan Restaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Divan Restaurant? Del dine erfaringer!