“Veldig god mat og service”
Anmeldelse av Divan Restaurant

Divan Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Tyrkisk
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

En veldig god matopplevelse og kjempegod og hyggelig service..
Som sagt maten var bare helt nydelig og vi kommer tilbake..
Anbefales på det sterkeste👍😊

Takk, Eddy S

Anmeldt 23. juli 2022

Var der med tre tenåringer og kona. To av jentene er vegetarianere, de fant mat som falt vel i smak. Ja, generelt var alt godt. Trivelig og meget blid servitør gjorde opplevelsen god.

Takk, Mikkelrever
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Autentisk tyrkisk kjøkken (noe som er sjelden å finne!), med nydelig mat og ypperlig service. Koselige, moderne og rene lokaler. Anbefales på det sterkeste!

Takk, gunnkarin_
Anmeldt 24. april 2022 via mobile enheter

Vi møtte en svært hyggelig betjening. Det ble gjort en feil i mottak av bestilling, men det ble raskt rettet opp da det ble oppdaget. Den feilleverte retten fikk vi, dermed kunne alle smake på den. Det kunne vært litt mere brød til forretten. Kaffen var autentisk tyrkisk, og smakte som den skulle. Stedet anbefales.
Jeg hadde også med en kjent person, som syntes stedet var bra. Vi sa vi bare kunne spise det brødet som skled ned på bordet, men det var ikke snakk om, vi fikk nytt. Det viser en stolthet i å servere god og hygienisk utlevert mat.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Synnøve W
Anmeldt 21. april 2022

Ganske god mat, men da vi som familie på 4 stk bestilte 4 meny Alaturca ble det slått sammen som deleretter og mengden mat vi fikk for 4*549 kr var så pinlig lite at vi følte oss snytt. I tillegg var de tomme for opptil flere typer drikkevarer. Første gangen vi har vært der, så skal ikke si de har tapt seg, men sammenligner en med tidligere anmeldelser kan det tyde på det. Alternativt hadde de en veldig dårlig kveld og tenkte tjene inn igjen noe av det de sikkert har tapt under Corona.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Per Axel P

Reisende som så på Divan Restaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Divan Restaurant? Del dine erfaringer!