Fine utstillinger, hyggelig butikk og god mat

Anmeldt 4. juni 2019
Enmth
Fredrikstad, Norge
En positiv opplevelse

Denne dagen var det åpning av en kunsutstilling,og kafeen var temmelig full besatt. En morsom meny... les mer

Anmeldt 29. oktober 2016
Lemon_tree637
Fredrikstad Norway

Anmeldt 5. juni 2019

Tar stadig en tur innom for å se utstillinger, besøke butikken, hvor du alltid får god veiledning om Østfoldkunsten som er til salgs, eller rett og slett for å spise lunsj /kaffe og kake.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Enmth
Anmeldt 29. oktober 2016

En morsom meny med diverse "Fjøler",med alt far ost-skinke,kylling-bacon,moussaka,greske kjøttboller,omelett,burger og sild.Også noen varmretter med burger,fiskelasagna,eller suppe.Kakedisken som vi heller vil benevne som konditor disken inneholdt de lekreste konditor verk.Drikkevareutvalget var også meget tilfredstillende,fra te,kaffe,øl,vin og sterkere saker.Meget bra utvalg som skiller seg ut fra tradisjonelle kafeer,eller serveringssteder.Dette var en fin opplevelse.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Lemon_tree637
Anmeldt 21. oktober 2016 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted, god mat og kaker, flott service og fine priser. Har vært det flere ganger og er alltid veldig fornøyd

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, henryt688
Anmeldt 28. juli 2016 via mobile enheter

Vi gikk tilfeldigvis innom etter et besøk i gamlebyen. Etter en runde rundt for besøk i kunstgalleriet var det tid for lunsj. Hyggelig betjening, og en grei meny med normale priser møtte oss. Så frisk og sprø salat er det ikke ofte jeg får. Maten ble servert av en meget hyggelig servitør, og smakte helt nydelig. Dette gjentar jeg gjerne.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Kåre T
Anmeldt 23. juli 2016 via mobile enheter

Bortgjemt perle i Fredrikstad som ikke mange vet om. Fantastisk mat og kaker. Hyggelig betjening. Vi kommer tilbake neste gang vi er i byen. Tips ved fint vær, bestill en piknikkurv og ta med på gresset.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, tbraaten