“Fantastiske burgere”
Anmeldelse av Chow Burgers - STENGT

Chow Burgers
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastiske burgere rett fra kullgrillen og super service. Likte den nye menyen veldig godt. Anbefales!

Takk, emjoha

Anmeldt 31. mai 2020

God burger, bra fries.
Uteserveringen er så som så, sverger derfor til
Take away, hvilket er helt greit.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 609marianner
Anmeldt 9. februar 2020

Det var godt å spise her. Burgerne 1,7 og 9 som vi spiste ble godt likt av alle oss 3. Hyggelig med lyd fra alle kanter, slap å føle seg veldig pyntet til.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Curiosity528689
Anmeldt 5. februar 2020

Hei. Var og spiste igår. Jeg vil starte med å si at restauranten både på inn og utsiden var fantastisk. Men maten hadde et lite forbedringspotensial. Dette er bare mine ord, som jeg håper kan hjelpe videre😉
Jeg spiste en cheeseburgere med fries og aioli. Jeg syntes utseende var bra og platingen og. Men et par små ting: aiolien kunne hatt mer hvitløk, ellers perfekt konsistens. Burgerkjøttet trengte mer salt, brødet burde også hvert lett toastet og med olje, salt og pepper, for at brødtet ikke blir soggy når burgeren er satt sammen og venter på servitør.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Espenesg
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Stedet ligget sentralt plassert i sentrum av Fredrikstad. Koselige lokaler. Her får du byens beste hamburger. God service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, osonder