Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig planlagt vakt”
Anmeldelse av Chow Burgers

Chow Burgers
Vurdert som nr. 6 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Tok drøyt over en time før maten kom, de hadde ikke nokk kjøtt lagret og maten våres kom 15 minutter etter hverandre. Fikk to kopper fries på 5 guttær

Dato for besøk: august 2021
Takk, tobiasor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (236)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 236 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Har alltid vært utrolig fornøyd etter å ha spist her. Dessverre ble burgerne på takeawayen i dag forvekslet (ene kartongen var merket feil) slik at jeg fikk en Blue cheese, eneste burgeren jeg ikke liker, og madamen fikk cheeseburgeren min…
Jeg ringte og gav beskjed, og de beklaget.
Dette var en kjedelig matopplevelse uansett.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Reidarsni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

De tre dagene vi var i Fredrikstad spiste vi to ganger på denne restauranten og var veldig fornøyd med både service og maten. Dette må være en av de beste burgerne vi har smakt. Vi anbefaler dette stedet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Richard B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Spiste her i juli 2021. Det helhetlige uttrykket var dårlig service. Med tanke på at restauranten var nesten tom så var det mange ansette på jobb. De satt inne på mobilen og satt samla ved inngangen inne. Som kunde ble vi ikke tatt i mot. Vi måtte selv spørre om det bare var å ta et bord siden de aldri kom bort. Når vi satte oss ned fikk vi aldri vann. Servitøren kom med maten etter en stund, og vi fikk fortsatt ikke vann. Måtte spørre om det. Det er ganske vanlig å bli tatt i mot og bli servert vann når man setter seg ned. Maten var helt ok. Beliggenheten var sentralt, men ikke noe spesielt fin utsikt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Fearless55451453056
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021

Hadde bord kl 18.00. Måtte spørre betjeningen om de ville ta bestillingen vår kl 18.30. Håpløst. Ikke et tegn til å bry seg om oss. Fikk maten kl 19.00. Effektiv gjeng! Hahaha. Ålreit mat. Men vil ikke anbefale noen å gå hit for å spise.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, oleerikr2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Chow Burgers, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Chow Burgers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.