Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god”
Anmeldelse av Chow Burgers

Chow Burgers
Vurdert som nr. 6 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2021

Bestilte først vegetar burger som ikke falt i smak (muhsroom). Men har nå bestilt alle burgerne med kjøtt som har vært himmelske hver eneste gang. Vegetar alternativet treffer virkelig for de som er vegetarianere ettersom basen er en hel sopp, noe jeg mener er genialt fra kokken. Men jeg som
Kjøtt elsker, gir de kjøttbaserte burgerne 10/10. Alt fra brødbunn til fyll er helt perfekt. Angrer alltid på at jeg ikke kjøpte 2!

Dato for besøk: september 2021
Takk, wPancho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (236)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 236 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2021 via mobile enheter

Take away.
Burgeren var god, kjørte på med burger nr.5. De som bestille vanlig fries var veldig fornøyde, mens de som valgte søtpotetfries ble litt skuffet. De var slappere enn de vanlige, men med aioli gikk det rett i grisen.
Alt i alt veldig fornøyd med leveringen av burger, vi gir tommel opp.

Dato for besøk: september 2021
Takk, h1135678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Tok drøyt over en time før maten kom, de hadde ikke nokk kjøtt lagret og maten våres kom 15 minutter etter hverandre. Fikk to kopper fries på 5 guttær

Dato for besøk: august 2021
Takk, tobiasor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Har alltid vært utrolig fornøyd etter å ha spist her. Dessverre ble burgerne på takeawayen i dag forvekslet (ene kartongen var merket feil) slik at jeg fikk en Blue cheese, eneste burgeren jeg ikke liker, og madamen fikk cheeseburgeren min…
Jeg ringte og gav beskjed, og de beklaget.
Dette var en kjedelig matopplevelse uansett.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Reidarsni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

De tre dagene vi var i Fredrikstad spiste vi to ganger på denne restauranten og var veldig fornøyd med både service og maten. Dette må være en av de beste burgerne vi har smakt. Vi anbefaler dette stedet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Richard B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Chow Burgers, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Chow Burgers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.