Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 205
Hotels.comUSD 205
PricelineUSD 206
TravelocityUSD 205
Trip.comUSD 378
eDreamsUSD 195
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (61)
Filtrer anmeldelser
61 resultater
Vurdering fra reisende
34
17
6
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
17
6
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 61 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021

Utrolig hyggelig, og midt i herlige Gamlebyen. Her er det tydeligvis lagt omtanke og arbeid i alle detaljer, koselig rom, flott bad og imøtekommende betjening. Anbefaler "Romantisk Pakke" som inkluderte deilig tre-retters middag og fin frokost, samt frukt, sjokolade og cava på rommet. Utmerket verdi for pengene, og absolutt alt helt på stell!

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, larsl711
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gamlebyen Hotell, Eier på Gamlebyen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2021

Hei Lars.
Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Det setter jeg stor pris på. Så hyggelig at du la merke til detaljene på hotellet også, og at du opplevde en imøtekommende betjening. Jeg er glad for at vår "Romantisk pakke" falt i smak. Ønsker dere en riktig fin sensommer og håper vi sees igjen ved en senere anledning.
Vennlig hilsen

Marianne Hansen
Eier

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Enestående hyggelig og sjarmerende sted.
Resepsjonisten (Fra Trysil) var vennligheten selv.
Serviceinnstilt og fant til og med en skjermet parkering for motorsykkelen min. Kjempefint og lite enkeltrom og god frokost. Byferge og 15 min gange til sentrum.
Stille og fredelig plass med sjarm.
Kommer garantert tilbake☺️

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, Companion15928361344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021

Anbefaler hotellet på det varmeste. Vi ble tatt i mot av en svært hyggelig dame med god lokalkunnskap om restauranter i nærheten og hvilken type mat de serverte. Da vi kom inn på hotellet var det som å komme hjem. Veldig koselig og lite rom med nydelige detaljer og veldig gjennomført eldre stil. Rommet er lite, men det gikk ikke på bekostning av verken renhold eller opplevelsen av rommet. Vi fikk en hjemmekoselig følelse. Veldig rent bad og rom. Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning og anbefaler hotellet på det varmeste til alle som vil unngå "hotellfølelsen" de fleste hoteller gir.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lisbjon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2021

Koselig lite hotell i Gamlebyen. Nydelig liten uteplass hvor vi fikk servert drikke av en smilende og serviceinnstilt hotellansatt. Rommet var lite og koselig, og som å komme inn i et annet århundre. Kjempegode senger, rent og pent. Vi kommer definitivt tilbake ved en annen anledning:)

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Bji1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. april 2021 via mobile enheter

Meget hyggelig sted med koselige lokaler. Fint rom med god plass til å spise ved et bord til to. Imøtekommende betjening. Fint å gå tur i gamlebyen. Veldig god frokost i egne lokaler. Anbefales varmt.

Dato for oppholdet: april 2021
Takk, annsm2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser