Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Line S
Anmeldelse av Gamlebyen Hotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. aug. 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2021
Romtips: Jeg hadde planlagt for mange aktiviteter. Det å bare være i byen er nok, så sett av god tid :)
Gamlebyen Hotell, EierGamlebyen Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. aug. 2021
Tusen takk for hyggelig anmeldelse og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Jeg er glad for at du hadde et fint opphold her hos oss i Gamlebyen, at du opplevde god service og atmosfære på hotellet, og at frokosten på Værk også smakte. Ønsker deg en fin sensommer og velkommen tilbake til oss igjen.
  • Strawberry Hotels
1.2 km fra Gamlebyen Hotell
1.0 km fra Gamlebyen Hotell
Kjæledyr tillatt
0.9 km fra Gamlebyen Hotell
Restaurant
Restaurant serving food and beverage
0.6 km fra Gamlebyen Hotell
      • Agoda.com
      21.4 km fra Gamlebyen Hotell
      Se flere hoteller i Fredrikstad
      Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Fin tapet og hyggelig beliggenhet er ikke nok til å forsvare en rompris på nesten 1800 kr/natt uten frokost (+utgifter til ørepropper), når et dobbeltrom er på størrelse med en fyrstikkeske, og fyrstikkeska dessuten er bedre lydisolert enn rommet. Du lærer fort naboene å kjenne på dovaner og gange. Ja det er faktisk så lytt at man kan høre begge parter når resespsjonisten får telefoner.
      Når andre gjester kommer hjem midt på natta og setter seg i lobbyen for å prate (for øvrig det eneste stedet hvor det er plass til at mer enn 2 personer oppholder seg samtidig), så virker veggen som et overflødig element, for man er med i samtalen til minste detalj uansett om man vil eller ikke.

Dagrengjøringen består tilsynelatende kun av oppredning av sengen. Håndklær ble hengende der de var, brukte tekopper og glass ble stående urørt, i likhet med de døde fluene i vinduskarmen.

Hadde romprisen vært 1/3 kunne jeg gått med på at jeg hadde lurt meg selv, nå føler jeg meg bare lurt.
      Sier som kjæresten etter nok en søvnløs natt "Aldri mer!"

Takk, Cruiser30906570537
      Gamlebyen Hotell, Eier på Gamlebyen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2021

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på Tripadvisor. Beklager så mye for at dere hadde en dårlig opplevelse hos oss i Gamlebyen. Rommene våre er dessverre ikke så store, noe det også står på våre nettsider. Men vi har innredet alle rom ulikt i historisk gammel stil med små detaljer for å skape en god atmosfære. Bygget er fra 1835 slik at det kan by på noen utfordringer ift lyd og støy når det er arrangementer og konserter i Gamlebyen, men stort sett er det stille og rolig i festningsbyen om natten. Noen rom mot resepsjonen kan dessverre være noe mer lytt enn andre, og det beklager vi.

Når det gjelder rengjøring skal vi selvfølgelig bytte ut skitne kopper, og tørke over flater, noe som beklageligvis må ha blitt glemt. Dette skal jeg ta videre med de som jobber med housekeeping og gjennomgå våre rutiner.
      Håndklær som henger blir ikke byttet ut da det tilsier at de kan brukes en gang til. Vi bytter ut alle håndklær som ligger på gulvet, slik som er vanlig praksis på alle hotell. Dette er for å spare miljøet.

Vi ønsker alltid det beste for gjesten og det er selvfølgelig bare å spørre etter nye håndklær hvis man ønsker eller si i fra hvis noe ikke bra. Da kan kan prøve å få endret opplevelsen til det positive der og da, slik at våre gjester får en hyggelig opplevelse her i Gamlebyen. Beklager igjen for at dere hadde en dårlig opplevelse på Gamlebyen Hotell.

Anmeldt 4. august 2021

Utrolig hyggelig, og midt i herlige Gamlebyen. Her er det tydeligvis lagt omtanke og arbeid i alle detaljer, koselig rom, flott bad og imøtekommende betjening. Anbefaler "Romantisk Pakke" som inkluderte deilig tre-retters middag og fin frokost, samt frukt, sjokolade og cava på rommet. Utmerket verdi for pengene, og absolutt alt helt på stell!

• Renslighet
      Takk, larsl711

Hei Lars.
      Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Det setter jeg stor pris på. Så hyggelig at du la merke til detaljene på hotellet også, og at du opplevde en imøtekommende betjening. Jeg er glad for at vår "Romantisk pakke" falt i smak. Ønsker dere en riktig fin sensommer og håper vi sees igjen ved en senere anledning.

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Enestående hyggelig og sjarmerende sted.
      Resepsjonisten (Fra Trysil) var vennligheten selv.
      Serviceinnstilt og fant til og med en skjermet parkering for motorsykkelen min. Kjempefint og lite enkeltrom og god frokost. Byferge og 15 min gange til sentrum.
      Stille og fredelig plass med sjarm.
      Kommer garantert tilbake☺️

Reisetype: Reiste alene
      Takk, Companion15928361344
      Anmeldt 19. juni 2021

Anbefaler hotellet på det varmeste. Vi ble tatt i mot av en svært hyggelig dame med god lokalkunnskap om restauranter i nærheten og hvilken type mat de serverte. Da vi kom inn på hotellet var det som å komme hjem. Veldig koselig og lite rom med nydelige detaljer og veldig gjennomført eldre stil. Rommet er lite, men det gikk ikke på bekostning av verken renhold eller opplevelsen av rommet. Vi fikk en hjemmekoselig følelse. Veldig rent bad og rom. Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning og anbefaler hotellet på det varmeste til alle som vil unngå "hotellfølelsen" de fleste hoteller gir.

Takk, lisbjon
      Anmeldt 14. juni 2021

Koselig lite hotell i Gamlebyen. Nydelig liten uteplass hvor vi fikk servert drikke av en smilende og serviceinnstilt hotellansatt. Rommet var lite og koselig, og som å komme inn i et annet århundre. Kjempegode senger, rent og pent. Vi kommer definitivt tilbake ved en annen anledning:)

• Sovekvalitet
      Takk, Bji1971