Denne anmeldelsen gjelder sommeren -21 Jeg skriv
er den nå som advarsel for
andre i samme situasjon så ikke de også skal få
ødelagt sin sommerferie. Jeg er kronisk syk med en alvorlig autoimmun sykdom
,som også har gjort meg handikappet og jeg er derfor avhengig av elektrisk rullestol ute. Jeg hadde vært her to ganger før og var blitt fantastisk motatt begge gangene av en mannlig annsatt. Jeg skrev ved bestillingen at jeg var handikappet og brukte rullestol og at jeg reiste med en hund som de to gangene før. Jeg ba om å få det samme rommet som jeg hadde hatt da, som hadde egen inngang. I det jeg kommer blir jeg oversett i lang lang tid. Når hun til slutt tar seg tid, sier hun at hun ikke har et rom som passer for meg. Jeg viser til reservasjonen hun sier at det kun er satt av et rom i 2 etg. Det kan jeg ikke ta, da selv om jeg kan gå litt kan jeg ikke gå trapper. Jeg viser til det jeg skrev og at det var merkelig at hun ikke kontaktet meg om dette før vi reiste. Jeg fikk ingen beklagelser eller unnskyldninger, men ble til slutt bare tilbutt et rom som ellers er en del av suiten " Stallen" og ikke et eget gjesterom. Det er et iskaldt kjellerrom med kun toalett. Jeg skulle være i Fredrikstad i tre netter, og hadde planer med venner de påfølgende dagene. Jeg holdt så vidt ut på dette isksldte og støvete rommet, som så ut som del av et museum i en natt. Jeg følte meg dårlig da jeg dagen etter måtte forlate hotellet og Fredrikstad to dager før planen. Mine planer med vennene måtte avlyses. . I slutten av samme uke ble jeg innlagt på sykehus med lungebetendelse og forverring
av min sykdom. At det hadde noe sammenheng med min natt i en iskald kjeller var ingen tvil.
sammenheng med en natt i en
iskald kje