Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra take away”

Geisha Sushibar take away
Vurdert som nr. 6 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Maten er bra, kvaliteten er bra i forhold til pris. Kort ventetid. Ujevne biter. Bra utvalg. Fredrikstads beste take away sushi!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Bugmaster77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 89 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Smakte bare ris. Alt for lite fisk og avokado.
Endte opp med å kaste den.. Forventer mer enn dette....

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 381emilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Maten er nydelig! Er det noe jeg skal trekke fra så er det noen ganger jeg har fått feil mat (i forhold til det jeg bestilte), men siden det også var godt, så gjør det jo egentlig ingenting:)

Dato for besøk: september 2018
Takk, Martin011404
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Alltid fornøyd etter å ha spist sushi fra Geisha sushi. Mitt faste sted hver gang jeg har lyst på sushi i byen. Hyggelig pris og smaker fantastisk.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, jenny n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018

Skal vi ha sushi, bestiller vi herfra! Ferdig på 15 minutter, ferske råvarer,gode smaker. Enkelt å bestille online.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BenteJ138
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Geisha Sushibar take away, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Geisha Sushibar take away? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din