“Deilig mat”
Anmeldelse av Knossos Kreta

Knossos Kreta
Vurdert som nr. 10 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Beskrivelse: Autentisk gresk restaurant, med typisk gresk mat. Knossos er en nydelig restaurant med et bredt utvalg av greske og internasjonale retter. Vi serverer Lunsj, småretter, middag og desserter. Take-away meny. Alle rettigheter.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi spiste middag. Følte oss veldig velkommen av hyggelig personal. Ingenting var umulig. Fikk gjort om forrett til hovedrett. Super!

1  Takk, N5381XCnicoleo

Anmeldt 15. juli 2020

Vi var en familiegjeng som spiste store både tapas og à la carte. Maten fremsto uinspirert. Med det mener jeg greske kjøttboller uten krydder, frossenpitabrød fra Hatting (med riller der du skal skjære) og generelt lite særpreg på det som ble servert. De kryddersterke pølsene og Saganaki var godt, men dette er jo også ting som restauranten ikke lager selv. Overpriset i forhold til kvalitet.

2  Takk, Olle N
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige lokaler . Koselig betjening
.Dyr kalamari som smakte gatekjøkkenet. Ble veldig skuffet.Hun som spiste biff var fornøyd.

Takk, s_lvia2020
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Koselige lokaler og hyggelige ansatte. Rask betjening og en god lunsj. Ikke noe spesielt å sette fingeren på.

Takk, 191oleo
Anmeldt 31. mai 2020

Til tross for en stappfull restaurant bar servicen veldig bra. Fikk en raskt bord, menyer med en gang og maten og drikka kom fort. Maten var meget bra, og sammen med musikken var den med på å skape følelsen av at vi satt ved havna på en gresk øy.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 674aleksanderk

Reisende som så på Knossos Kreta, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Knossos Kreta? Del dine erfaringer!