Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig service.”
Anmeldelse av McDonald's Fredrikstad

McDonald's Fredrikstad
Vurdert som nr. 86 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Elendig service. Maten dårligere enn på de fleste andre McDonald’s i Norge. Alltid kø på denne sjappa, selv om det ikke er mange gjester.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, johansen4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 24 anmeldelser

Anmeldt 3. mai 2020

3 stk på jobb som har ekspidering, 1 som lager maten.

Men av de 3 så er den en stakkars gutt som tar alle bestillinger. Mens ansvarlig går rundt som en høne uten hode. Samme med ho andre som ligner på en fra India, makan til sløve mennesker. Her er det FOODORA som blir 100% prioritert.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 846dimg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020

Det eneste spisestedet som var åpent en lørdags kveld før kl 22.30, og det var ikke rare greiene. Lenge siden jeg har spist burgeren, men hvor er smaken blitt av ! Ja det er billig, vi var sultne og hadde ikke noen andre valgmuligheter.
Plagsomme folk utenfor inngangen. Kaffen (medium) til 21 kr med mye melk er ikke så verst.
Vi tok maten med oss og spiste på veien til hotellet.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

Har vært der ved flere anledninger nå. Det er 4 kasser, men så trangt at køsystem er et fremmedord.
Uansett hvor mye mennesker det måtte være som står i «kø», så er det gjerne bare 2 kasser som blir betjent.
Ventetid er lang, selv med få bestillinger/mennesker.
Har selv jobbet i en fastfood kjede der vi strebet etter å levere mat på Max 5 minutter. McDonald’s Fredrikstad leverer mat på over 5 minutter, uansett hvor mye pågang det måtte være.
Maten holder McDonald’s standard. Bestiller du søtpotet fries får du en god blanding av søtpotet og vanlig fries.
Det er én hyggelig person som jobber der som er effektiv og serviceminded. De andre har attituden til lat ungdom som helst vil sove.

Kan du styre unna, gjør det.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Default11_01062020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

De er veldig lite løsningsorientert og organiserer seg veldig dårlig når det kommer til organisering av bestillinger. Sto i kø alt for lenge. Enkelte av de ansatte virker sure og ikke serviceinnstilt.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, eline1234567422
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på McDonald's Fredrikstad, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i McDonald's Fredrikstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din