Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“海浪,沙滩,烧烤”

Vi finner ikke priser for dette hotellet
Våre reisepartnere på Internett oppgir ikke priser for dette hotellet, men vi kan søke andre alternativer i Lianyungang
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Haitian Yise Center Lianyungang Liandao Golden Coast Resort
Nr. 16 av 270 hoteller i Lianyungang
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 27 september 2010
Google-oversetting

Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 35 anmeldelser

Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 30 august 2010
Google-oversetting

  • Opphold: august 2010
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 18 august 2010
Google-oversetting

  • Opphold: juni 2009
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 1 august 2010
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2010
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 14 juli 2010
Google-oversetting

  • Opphold: juni 2010
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Lianyungang hotellene
0 km unna
Sofitel Lianyungang Suning
Sofitel Lianyungang Suning
Nr. 2 av 270 i Lianyungang
49 anmeldelser
0 km unna
Ramada Plaza Lianyungang
Ramada Plaza Lianyungang
Nr. 1 av 270 i Lianyungang
65 anmeldelser
0 km unna
Huaiyan Hotel
Huaiyan Hotel
Nr. 20 av 270 i Lianyungang
4 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0 km unna
Good Fortune Hot Spring Hotel
Good Fortune Hot Spring Hotel
Nr. 19 av 270 i Lianyungang
9 anmeldelser
0 km unna
Yun Tai Hotel
Yun Tai Hotel
Nr. 12 av 270 i Lianyungang
95 anmeldelser
0 km unna
Lianyungang Hua Guo Mountain International Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Haitian Yise Center Lianyungang Liandao Golden Coast Resort? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Haitian Yise Center Lianyungang Liandao Golden Coast Resort

Adresse: Building7 No.1 Huandao Middle Road, Liandao, Lianyungang District, Lianyungang 222042, Kina
Beliggenhet: Kina > Jiangsu > Lianyungang
Fasiliteter:
Treningssenter/treningsrom Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Restaurant Romservice Svømmebasseng
Hotellstil:
Nr. 16 av 270 hoteller i Lianyungang
Prisnivå: kr 95 - kr 1 068 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Antall rom: 100

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din