“Alle var kjempe fornøyd”
Anmeldelse av Kiwi

Kiwi
Vurdert som nr. 46 av 139 Restauranter i Kamari
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Gruppe på 11 venner. Alle var kjempe fornøyd. Rask og effektive kelnere. Bestilte selv en crispy pork, spicey og god. Vi var her flere ganger i ferien vår.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 168stigg

Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Var her for 4 år siden, og 2 år siden. Var akkurat like bra i år også. Spiste fritert kyllibg i sursøtsaus, som smakte svært godt. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, fruschivas
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestilte thai red curry med stekt ris og grønnsaker, og crispy pork med honning og brokkoli med nudler og grønnsaker - dette snakte helt fantastisk! Spesielt godt likte vi crispy pork og den er absolutt til å anbefale! Ris og nudler måtte bestilles utenom.
Servicen var ok, vi fikk maten kjapt men fikk ikke drikke før etter maten var servert og det tok lang tid før vi fikk muligheten til å spørre etter regningen!
Men absolutt verdt et besøk for dem fantastisk gode maten! Vi betalte ca 450kr for 2 hovedretter med tis/nudler og drikke til maten.

Takk, Iselini89
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Vi ble møtt av en vennlig kelner ved ankomst. Bestilte chicken curry spring rolls som forrett, de inneholdt verken kylling eller curry som vi kunne se/smake. Hovedrettenekong bao chicken og salat var gode. Bemerket at flere av kelnerne tok is til drikke med bare hendene rett etter at de hadde vært ute og ryddet opp. Dårlig hygiene.. :/ Vil ikke komme tilbake..

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Britasvart123
Anmeldt 6. september 2017

lurte du på noe, var de behjelpelig med en gang... og de hadde stedets flotteste toaletter.. Alltid smilende..

Dato for besøk: august 2017
Takk, Britt V

Reisende som så på Kiwi, så også på

Har du vært i Kiwi? Del dine erfaringer!