Om du er lei av innpåslitne innkastere, middelmådig overpriset mat og utilgjengelige servitører så ta en lunsj her og du vil komme tilbake!
Desverre prøvde vi ikke denne restauranten før noen dager før vi reiste og vi tok da de 3 siste kveldene vår her.
Prøv variete som en forrett dere begge deler, da får dere smake litt forskjellig.
Ellers er det ofte noen retter som er spesielt for denne kvelden da restauranten har fått tak i ferske og gode råvarer. Maten er enkel, svært god og typisk gresk laget av mor og far i huset.
Du får kvalitet til en mye bedre pris en nede langs strand promenaden og uten alt maset.
Servicen er ypperlig og du forholder deg kun til en servitør! Hun holder kontroll på alle bordene, kan sin restuarant og er imøtekommende og vennlig. Vi opplevde mange andre steder at det var en hel masse servitører, og hver gang vi fikk noe påfyll eller neste rett var det en ny som kom med det. Tilslutt var det umulig og vite hvem vi skulle spørre om noe mer eller be om regningen. Nei, gå heller til Danas Taverna og du vil få en strålende positiv opplevelse i gresk mat og vennlighet.
Anbefales alle!