Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av Aigaion Irish Pub

Aigaion Irish Pub
Vurdert som nr. 27 av 130 Restauranter i Kamari
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 12
Kjøkken: Europeisk, Kafé, Bryggeripub
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. august 2020

Selv i Covid19-sommeren er dette stedet på topp! Her er de nødvendige smittevernhensyn ivaretatt.
Enestående betjening - alltid et smil om munnen!
Flott meny med enkle retter - og et uslåelig utvalg av ølsorter / drinker og alt en kan ønske seg av en bar/pub!
Vår stampub gjennom hele ferien! Vi kommer tilbake neste år!
Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 573h_vardl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
konstantinosa548, Owner på Aigaion Irish Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020
Google-oversetting

Thank you so much for your kind words. I am very happy that you enjoyed our pub - and the place even became your favorite pub during your stay. Every day we do our best to desinfect 24/7 and help our guests to feel safe here. Safety and friendliness always comes first at my place. I wish you the best and hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (482)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 482 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2019

En pub litt borte fra promenaden.
Mye god mat og drikke.
Hyggelig betjening.
Er innom om etter en tur på stranden,og ser på fotball eller sykkel.
God airkondisjon.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 260inge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Konstantinos A, Owner på Aigaion Irish Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your kind words. We always try to do our best to make our guests feel welcome. Hope to see you soon again :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

En ypperlig plass for en øl, drink, å noe lett å spise. Kjempe kjekt betjening som tar deg vel i mot. Har du lyst å se en fotball kamp, er dette plassen. Kommer alltid tilbake her.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 131ingerm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Konstantinos A, Owner på Aigaion Irish Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your kind words. We always try to do our best to make our guests feel welcome. Hope to see you again:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Denne puben bør prøves. Meget hyggelig betjening med forskjellige øltyper på fat. På dagen har de tåkedamp fra taket som viftene sprer ut slik at ikke varmen tar helt overGrei snacksmat hvis du er litt småsulten som feks hotdog med pommes frites. Når du betaler får du som regel en liten irish coffee i shotglass som takk for besøket og den er veldig god

Dato for besøk: juni 2019
Takk, svenntorew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Konstantinos A, Owner på Aigaion Irish Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2019
Google-oversetting

Thank you svenntorew. We are happy that you enjoyed your time at our pub. You are welcome back anytime for a hotdog and some misty aircon :) We will be here waiting for you.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2019

Dette er en pub som har topp servise og vennlige ansatte. Maten er overtaskende god og spesielt fleskepannekakene. Her er tonen god blandt kundene og vi har hadt mange koselige stunder alle de 6 årene vi har vært i Kamari.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Jorunn T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Konstantinos A, Owner på Aigaion Irish Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2019
Google-oversetting

Thank you so much for your kind words, Jorunn. We really appreciate that you are having a great time when visiting our bar. Hope to see you here again soon:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Aigaion Irish Pub, så også på

 
Kamari, Santorini
 

Har du vært i Aigaion Irish Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din