Monika M
1.4 km fra Cavo d'Oro Hotel
0.5 km fra Cavo d'Oro Hotel
Se flere hoteller i Kalamaki
Anmeldt 1. september 2022 via mobile enheter

Vi fikk rommet 106 på G5 blokk som vi måte dele terrasser vår med vaske personell fra kl 0715 som sitter på vår terrasse og snakker høyt og røyker ,de vasker ikke toaletter fikk skift sv håndkle to ganger skift av seng en gang hjalp ikke og klager dagen etter renhold personell kunne bryr seg mindre Hold dere langt fra den hotell

Romtips: Ikke riktig og selge bra bilder av hotel for og tiltrekke mennesker
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, SusanaA2214
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Nydelige rom i «Spa stil» rett ved svømmebasseng og i nærheten av restaurant og bar. Restauranten har et unikt utvalg av retter til alle måltider. Smakfulle retter i gresk og internasjonal stil. Området holdes rent overalt, med et smil! Hadde musikken i ‘Rooftop bar’ vært OK, og de kvinnelige restaurantarbeiderne smilt iblant, slik de mannlige gjorde, ja da hadde oppholdet vært perfekt. Stedet og maten anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, globetrotterlake
Anmeldt 9. august 2019

Jeg og min samboer bodde her i 2 uker i juli/august. Det er et rolig, fint og rent hotell. Hyggelige ansatte. Det er kort avstand til stranda. Vi var fornøyd med maten som ble servert og syntes det var god variasjon. Det eneste som vi ikke likte, var at folk sitter å mater vill-kattene på restauranten . Dette er ikke lov, men tydelig at folk ikke respekterer det. Det gjør at kattene blir innpåslitne og hopper opp på stolene og bordene. Hvis man prøver å jage de bort, blir de agressive. Litt vanskelig å nyte maten.

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, ainatmsj
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Første inntrykket av hotellet var veldig bra, men deretter falt inntrykket. Hotellet er fint og se til men har dårlig rengjøring av rommene. Vi måtte gå til resepsjonen for og hente toalettpapir og handklær. Vaskedamen tømte heller ikke søppelet på tre dager. Maten går om og om igjen og er ikke særlig gresk. Det er også veldig mye støyende engelskmenn der. De ansatte var veldig hyggelig og imøtekommende.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, robert n
SuneoClubCavoDoro, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Cavo d'Oro Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018

Tusen takk for din anmeldelse. Vi håper virkelig å få muligheten til å ønske deg velkommen i nær fremtid, slik at vi kan forbedre din oppfatning av våre tjenester og tilby deg en uforglemmelig tid.

Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter

Førsteinntrykket av hotel cavo d'oro hotel var bra. Veldig koselig betjening, rent, lyst, åpent og relativt moderne men enkelt.
Vår sønn begynte å blø neseblod idet vi kom, betjeningen var veldig behjelpelige.
Det er altfor få solsenger, og folk legger igjen håndklær for å "holde av" plassene sine. For oss som ikke er så frekke blir det ofte ikke plass rundt bassenget.
Hele hotellet preges av støy av ulik art hele døgnet. Det er aktivitetsverter som forsøker å gjøre ulike ting hele tiden, tempoet er høyt og masete. For ikke å snakke om lyden. Det spilles billig pop-musikk over alt, hele dagen og til sent på kveld.
Hotellet tilbyr all inclusive. Tilbudet er fryktelig kjedelig etterhvert. Maten er god. Men veldig internasjonal. Lite av den gode, greske maten.
Drikke er ulike typer mineralvann fra dispenser. Alt er lokale varianter. Det smaker OK. Men grusomt søtt. Barna likte det veldig godt.
Vi har pga støy og mat/drikke rømt fra hotellet og heller kost oss på stranda og restauranter de siste dagene av ferien. Nettene er preget av fulle engelske ungdommer som bråker helt uten hensyn på gangene og utendørs.
Rengjøringspersonalet gjør en ok jobb, men ikke mer. Håndklær blir ikke skiftet for eksempel, på tross av at de legges på gulvet på badet.

Cavo d'oro har et supermarket. Betjeningen der er verdens koseligste mennesker. Topp service, alltid blide og yter det lille ekstra.

Vil varmt anbefale zakynthos som feriested. Hotel cavo d'oro er nok supert for ungdommer, men for en barnefamilie ble dette veldig feil. Samtidig, vi visste jo at dette var et trestjerners hotell. En får det en betaler for!

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, Gry A