Førsteinntrykket av hotel cavo d'oro hotel var bra. Veldig koselig betjening, rent, lyst, åpent og relativt moderne men enkelt.
Vår sønn begynte å blø neseblod idet vi kom, betjeningen var veldig behjelpelige.
Det er altfor få solsenger, og folk legger igjen håndklær for å "holde av" plassene sine. For oss som ikke er så frekke blir det ofte ikke plass rundt bassenget.
Hele hotellet preges av støy av ulik art hele døgnet. Det er aktivitetsverter som forsøker å gjøre ulike ting hele tiden, tempoet er høyt og masete. For ikke å snakke om lyden. Det spilles billig pop-musikk over alt, hele dagen og til sent på kveld.
Hotellet tilbyr all inclusive. Tilbudet er fryktelig kjedelig etterhvert. Maten er god. Men veldig internasjonal. Lite av den gode, greske maten.
Drikke er ulike typer mineralvann fra dispenser. Alt er lokale varianter. Det smaker OK. Men grusomt søtt. Barna likte det veldig godt.
Vi har pga støy og mat/drikke rømt fra hotellet og heller kost oss på stranda og restauranter de siste dagene av ferien. Nettene er preget av fulle engelske ungdommer som bråker helt uten hensyn på gangene og utendørs.
Rengjøringspersonalet gjør en ok jobb, men ikke mer. Håndklær blir ikke skiftet for eksempel, på tross av at de legges på gulvet på badet.
Cavo d'oro har et supermarket. Betjeningen der er verdens koseligste mennesker. Topp service, alltid blide og yter det lille ekstra.
Vil varmt anbefale zakynthos som feriested. Hotel cavo d'oro er nok supert for ungdommer, men for en barnefamilie ble dette veldig feil. Samtidig, vi visste jo at dette var et trestjerners hotell. En får det en betaler for!