“Góður staður”

Kjøkken: Libanesisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. april 2024

Alveg meiriháttar staður góður matur þjónustan goð og persónuleg búinn að koma þarna þrisvar sinnum ég mæli hiklaust með þessum stað.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Reynir E

Anmeldt 5. februar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat servert av blid og hyggelig betjening. Fikk anbefaling på god vin og dessert. Flott beliggenhet med fantastisk utsikt. Vi kommer igjen:)

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Wenche S
Habibi Restaurante, Dueño på Restaurante Habibi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2024

Tusen takk for din fantastiske mening Wenche S.

Vi er glade for at du likte matopplevelsen din på Habibi.

Vi er glade og stolte over de positive kommentarene dine, og vi er alltid opptatt av å tilby produkter og service av høyeste kvalitet.

Vi setter pris på besøket ditt og ser frem til å se deg snart igjen.

Med vennlig hilsen!

Anmeldt 5. mars 2022 via mobile enheter

Nydelig og spennende mat. Vi var der to dager på rad og prøvde mye forskjellig på menyen, og alt falt i smak. Høy kvalitet på råvarene, tilberedelsen var meget bra, og servicen veldig god. Kan anbefale denne restauranten på det sterkeste.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Relax02952197664
Anmeldt 3. desember 2021 via mobile enheter

Gode smaker og hyggelig betjening. Et av de bedre spisestedene vi har vært i området. Vi hadde tastingmeny til forrett og lam til hovedrett. Kan trygt anbefales og ta en middag her!

Dato for besøk: desember 2021
Takk, 442christofferh
Anmeldt 11. november 2021

Veldig fornøyd med besøket på denne lille libanesiske restauranten. God service. Og kelnere som kom med gode anbefalinger. God libanesisk vin. Smakfull mat. Anbefaler å prøve tasting/entry forretten som inneholder en hel del små forretter som man kan dele. Lam som hovedrett var nydelig!

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, Linda V

Reisende som så på Restaurante Habibi, så også på

Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona

Har du vært i Restaurante Habibi? Del dine erfaringer!