Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
FindHotel
Trip.com
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 331)
Filtrer anmeldelser
1 331 resultater
Vurdering fra reisende
287
503
331
129
81
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
287
503
331
129
81
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 331 anmeldelser
Anmeldt 6. desember 2017 via mobile enheter

Vi tilbrakte 3 uker på Tenerife Sur i november. Dette var vårt sjuende opphold her, men sannsynligvis det siste. Hotellet har en fin beliggenhet med ca 15 minutter å gå til stranda, Playa Vista. Det negative ved stedet er at vedlikeholdet i stor grad har blitt neglisjert. Standarden på leiligheter og utstyr ligger langt under det en kan forvente. Uteområdet med basseng er fint, spesielt for barnefamilier. Litt av et skuespill hver morgen når folk skal reservere solstoler, selv om ikke dette er lov, et forbud som, tross oppslag i resepsjonen, ikke blir praktisert.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jroeyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2017

Bodde her 14 dager i februar. Flott anlegg, fin beliggenhet, 10 min spasertur ned til havnen, fint utgangspunkt for turer. Det beste er kanskje bassengområdet med sol hele dagen. Her er også bar, restaurant og butikk, og det beste av alt; leilighetene er nå under oppussing. Vi fikk en nyoppusset leilighet, og den var meget bra. Personalet opplevde vi som hyggelig og og hjelpsomt. Vi fikk leilighet som ønsket, med sol på balkongen fra morgen til kveld.

Romtips: Rom mot bassengområde: rolig, lite støy. Rom mot gate, mer sol, noe trafikkstøy
Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, asbj55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2016

Vi hadde bestilt en leilighet med balkong mot basseng.De hadde ikke flere igjen av disse,men kunne tilby oss en suite.En fantastisk leilighet med sol til den gikk ned i havet.Terrasse på sikkert 25kvm og med en herlig utsikt....
Personalet var veldig smilende og hjelpsomme.Spesiellt damene i resepsjonen var serviceinnstilte.Sjelden jeg blir møtt med en håndhilsen.
Anlegget var stort og fint,selv om flisene ved bassenget hadde trengt en utskiftning.
Men en ting bør du styre unna og det er frokosten,den er rett og slett ikke verdt pengene.Jeg kan ikke uttale meg om restauranten siden vi ikke prøvde den.
Totalt sett koste vi oss mye på hotellet.Det var rent,stort og med vennlige folk.
Ca.10 min å gå til en herlig sandstrand.
Husk å bestille leilighet mot basseng....
Anbefales!

Romtips: Absolutt mot basseng
Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Roger5382
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2015

Bortsett fra været, var ikke oppholdet noen stor opplevelse.Tenerife Sur Hotel var en stor skuffelse. Varierende humør hos ansatte i resepsjonen, servitørene i restauranten veldig lite smil, og virket ikke å ha helt oversikt. Skulle spise middag der en dag, og når vi hadde sittet der i ca 2 minutter kom de å spurte om vi var ferdig. Ba da om meny, fikk servering etter hvert. Etter at de hadde ryddet, gikk det noen minutter, så kom de med mer mat som andre skulle ha. På Apollo sin side, sto det at det var bassengutsikt, men vi kunne bare skimte toppen på to parasoller, utsikten var inn i en bakgård. (rom 108) I tillegg var det dårlig renhold. Ustabil Wi-fi, som vi måtte betale for.

Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, JuniParga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2015

Litt utenfor sentrum av Los Cristianos, og får man leilighet på rett side er der lite bilstøy. Der er ikke støyende restaurantområde i nærheten. Maten er helt ok. Bassengområde kan virke noe trang og man bør være tidlig ute for å sikre en god plass. Vi har vært heldige to ganger med leilighet i den hvite bygningen midt i mot inngangsparti, og her får man sol fra morgen til ut på kvelden. Noe slitt men ellers ok i forhold til pris.

Dato for oppholdet: oktober 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser