Vi hadde lest og hørt mye bra om dette spisestedet. Bestemte oss derfor for å spise her. Grei meny med mange forskjellige retter. Vi hadde løksuppe og egenproduserte pølser til forrett, gode pølser, suppen ikke noe spesielt, til hovedrett hadde vi spareribbs og ytrefilet av okse, kjøttet var mørt og godt, grønnsakene smakløse, kanariske poteter var blitt til pommes frites som nok hadde vært på det beste en halv time tidligere. Vårt barnebarn spiste pizza med skinke, denne var nok den beste retten på vårt bord, alt sett under ett. Bestille espresso til avslutting, det vi fikk var ikke i nærheten av espresso, snarere vanlig kaffe i en espressokopp. Servitørene bør nok lære seg faget litt bedre, holder ikke med kyss og klem når det i neste øyeblikk ikke blir fokusert på gjesten vedkommende står ved bordet til, men nesten slenger både menyer og tallerkener på bordet uten kontakt med den som faktisk betaler lønna den tiden vedkommende sitter der. Var nok første og siste gangen på dette spisestedet.