Hadde bestillt 9 døgn ved dette hotellet, men uforutsatte omstendigheter som forsinkede fly pga tåke og frost i Norge gjorde sitt til at vi ble hele ett døgn forsinket. Da vi endelig utslitte av reising oh ombookinger kommer til hotellet blir vi møtt med "dere skulle jo vært her i går", da hadde vi sendt to mailer til hotellet og en til bookingselskapet og underrettet dem om at vi var forsinket. Ikke vår feil at deres kommunikasjon ikke fungerer. Fikk da omsider en " suite" som vi hadde bestilt, greit nok bortsett fra at der var ingen sol og utsikten var rett i teglsteinstakene på neste boligrekke, som om ikke det var nok lå "suiten" rett ved siden av portvakten, alle som skulle inn måtte stoppe der og de fleste vet jo mentaliteten i trafikken der nede, straks porten gikk opp, full gass og ett o øredøvende leven fra tidlig på morgenen. Tonen var blitt litt bedre neste dag i resepsjonen, klagde på "suiten" ble uten store protester tilbudt en " penthouseleilighet" i 6 etage, med utsikt mot byen og bassenget, bra det, men der var ikke et minutt sol på terrassen hele dagen så alternativet var tillbringe hele dagen ved bassenget, hadde vært hyggelig å sitte på terrassen på ettermiddagen. Leiligheten over to etager grei nok, hadde det ikke vært for sprukne fliser, muggsopp i dusjen, løse badekarfronter som var jukset på plass med tettningsmasse, maur og edderkopper på badet for å nevne noe. Vi oppholdt oss svært lite i leiligheten. Vi fikk en følelse da vi prøvde å påpeke dette at vi hadde jo allerede betalt, så da er det ikke så nøye, hvor feil kunne de ta, det er nøye, man betaler gjerne for å ha det bra, dette var ikke bra, så abolutt IKKE. Det finnes mye bedre alternativer på Tenerife.