Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
StayForLong
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (862)
Filtrer anmeldelser
862 resultater
Vurdering fra reisende
158
350
199
93
62
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
158
350
199
93
62
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 862 anmeldelser
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Super betjening, veldig god sanitereforhold, god mat, fint basseng og området, men vent ett år til å reise her på grunn av bråkete omgivelser. Er ikke mulig å slappe av med alt bråket pga nye konstruksjoner rundt hotellet.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 844debby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Bodde her med vårt barnebarn i en uke. Godt tilrettelagt for både barn og voksne. Godt renhold i leiliheten og fellesområdene. Det som ikke gir hotellet topp, var noen få ansatte som virket sure og ikke serviceinnstilt, med dette menes et par i bassengbaren, samt et par stykker i resepsjonen, vi var til frokost en gang, dette var mer enn nok, et voldsomt støynivå fra personalet når de skulle rydde, tallerkener o.l ble slengt på ryddevogner som skapte et øredøvende leven i restauranten, man ønsker ikke å spise i et slikt bråk.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 005robertsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2017 via mobile enheter

Vi er veldig godt fornøyd med vårt opphold i påsken. Vi hadde "all inclusive" og fikk alle måltider i restauranten. Maten var velsmakende og vi ble mottatt av veldig hyggelig personale. Bassengområdet var fint. Kort spasertur på 15 min til stranden. Vi bodde i C blokken og hadde leilighet med tre bad, kjøkkenkrok, stue, to soverom og to verandaer/balkong. Godt renhold. Stille og rolig område. Lite bråk om natten. Alt i alt svært godt fornøyd på oppholdet hos dere. Fine muligheter for turer og trening.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SimenB_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2017

Hyggelig hotell spesielt velegnet for "litt eldre" . Ikke et utpreget barnehotell, ligger ca 15 minutters spasertur fra havnen i Los Christianos. Fin spasertur for de som liker å gå litt. Stadige forbedringer, i år hadde poolbaren/restauranten fått en opp- pussing. I fjor sofaer og senger. Hyggelig betjening og fin rengjøring. Eneste minus er pizzaen i baren, kan ikke anbefales, vår var iallfall for lite stekt med lite smak.

Romtips: Bestill rom så høyt som mulig pga utsikt. Fortrinnsvis blokk A.
Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 604inges
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manuel R, Director de Relaciones con Clientes på Coral Los Alisios, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2017

Kjære gjester,
Takk aldri så mye for din type vurdering og for å ha vært våre gjester i år. Faktisk gjør vi oppdaterer våre hotell i henhold til de nyeste trendene, og vi er mest glad for å vite at du liker det. Faktisk, i vinter har vi flere eldre kunder, men om sommeren er det mange familier som bor hos oss. Egentlig er vi snart vil ha en ny Splashpark, som vil være stor glede for barna. Vi håper å se deg igjen, og takk enda en gang for å bo hos oss.
Maribel Rodríguez
Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2016

Et stille og rolig hotell hvor man kan sove med åpent vindu om natten uten å bli forstyrret, dersom man har soverom i C-blokka.
Rom C206 var stort, nyoppusset og godt utstyrt. Dessverre fikk vi lite ettermiddagssol på den store balkongen.
Frokosten er helt ok, lunsj og middag prøvde vi ikke.
Kort avstand til barer, restauranter, butikker og strand.
Dessverre var bassenget kaldt, det var faktisk varmere i havet.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Mydiddi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser