Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Koselig

Koselig plass der du får komme tett på dyrene. Hyggelig personalet. Kan kjøpe mat å mate dyrene... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Kristina A
via mobile enheter
Flott familetur

Fantastisk opplevelse. Jeg vil absolutt anbefale å ta turen hit. Var her med våre tre barn... les mer

Anmeldt 7. oktober 2022
993stianv
via mobile enheter
Les alle 4 191 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tenerife
fra USD 32,17
Mer informasjon
fra USD 41,82
Mer informasjon
fra USD 32,17
Mer informasjon
fra USD 40,75
Mer informasjon
Anmeldelser (4 191)
Filtrer anmeldelser
4 191 resultater
Vurdering fra reisende
2 421
1 156
355
110
149
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 421
1 156
355
110
149
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 4 191 anmeldelser
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Liten dyrepark med tamme marsvin man kan mate. Gøy at man kan gå inn i burene til flere av dyrene. Små apekatter, papegøyer og reptiler. Fint til en formiddag. NB noe kinkig adkomst uten bil.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Annette N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Bra service, men litt rot med bestillingene. Litt vanskelig å få kontakt med personalet for endring/etterbestillinger! God mat!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Footprints27928
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Kjempe hyggelig liten park med forskjellige aper, papegøyer, marsvin, øgler og skilpadder. Mange av de går fritt i store «bur» hvor du går igjennom og kan mate de med grønnsaker og frukt som du får kjøpt på stedet. Du kan også ta bilde med flere papegøyer ved inngangen, og kjøpe bildet ved avreise. Rimelige priser på inngang! Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, lindaoteliet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Kjekk liten park for store og små. Her får du nærkontakt med dyrene, du får kjøpt mat til dem i inngangen. Husker ikke prisen, men det var ikke dyrt. Hele familien koste seg veldig her.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 744kristinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. april 2018 via mobile enheter

Parken går du igjennom på 1,5 time ca, så her bruker du ikke hele dagen. Dra dit tidlig, vi var der ca kl 1000 og da var det bare ett par andre familier der. Parken består av mange bur som du går inn i og er sammen med aper, fugler og marsvin. Dyrene så ut til å ha det bra! Noe som er viktig for oss. Anbefalles å ta en tur.

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, superzonic3000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser