Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kul park

Kult opplegg med at man fysisk kan ta på dyrene og få se mange på nært hold også mate dyrene, noen... les mer

Anmeldt 24. juli 2020
marcus190
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Nydelig park

Denne parken kan jeg virkelig anbefale, her har dyrene god plass og det er rent og pent overalt... les mer

Anmeldt 7. august 2019
Richard_halvorsen
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Les alle 4 023 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tenerife
fra USD 41,75
Mer informasjon
fra USD 29,82
Mer informasjon
fra USD 48,36
Mer informasjon
fra USD 41,75
Mer informasjon
Anmeldelser (4 023)
Filtrer anmeldelser
4 023 resultater
Vurdering fra reisende
2 306
1 126
350
103
138
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 306
1 126
350
103
138
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 4 023 anmeldelser
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Liten dyrepark med tamme marsvin man kan mate. Gøy at man kan gå inn i burene til flere av dyrene. Små apekatter, papegøyer og reptiler. Fint til en formiddag. NB noe kinkig adkomst uten bil.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Annette N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Bra service, men litt rot med bestillingene. Litt vanskelig å få kontakt med personalet for endring/etterbestillinger! God mat!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Footprints27928
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Kjempe hyggelig liten park med forskjellige aper, papegøyer, marsvin, øgler og skilpadder. Mange av de går fritt i store «bur» hvor du går igjennom og kan mate de med grønnsaker og frukt som du får kjøpt på stedet. Du kan også ta bilde med flere papegøyer ved inngangen, og kjøpe bildet ved avreise. Rimelige priser på inngang! Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, lindaoteliet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Kjekk liten park for store og små. Her får du nærkontakt med dyrene, du får kjøpt mat til dem i inngangen. Husker ikke prisen, men det var ikke dyrt. Hele familien koste seg veldig her.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Kristin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2018 via mobile enheter

Parken går du igjennom på 1,5 time ca, så her bruker du ikke hele dagen. Dra dit tidlig, vi var der ca kl 1000 og da var det bare ett par andre familier der. Parken består av mange bur som du går inn i og er sammen med aper, fugler og marsvin. Dyrene så ut til å ha det bra! Noe som er viktig for oss. Anbefalles å ta en tur.

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, superzonic3000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser