Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:30 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kjempe fin park!

Dette var en kjempe fin park. Var veldig koselig å se på alle de forskjellige dyrene i parken. Var... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Nora D
via mobile enheter
Must see

Dásamlegur garður, kostar ekki mikið inn, og inni er ekki sama peningaplokkið og við upplifðum á... les mer

Anmeldt 19. februar 2023
Hrefna R
via mobile enheter
Les alle 4 439 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tenerife
fra kr 205,15
Mer informasjon
fra kr 410,30
Mer informasjon
fra kr 234,45
Mer informasjon
fra kr 445,46
Mer informasjon
Anmeldelser (4 439)
Filtrer anmeldelser
4 439 resultater
Vurdering fra reisende
2 587
1 197
368
116
171
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 587
1 197
368
116
171
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 4 439 anmeldelser
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Liten dyrepark med tamme marsvin man kan mate. Gøy at man kan gå inn i burene til flere av dyrene. Små apekatter, papegøyer og reptiler. Fint til en formiddag. NB noe kinkig adkomst uten bil.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Annette N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Bra service, men litt rot med bestillingene. Litt vanskelig å få kontakt med personalet for endring/etterbestillinger! God mat!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Footprints27928
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Kjempe hyggelig liten park med forskjellige aper, papegøyer, marsvin, øgler og skilpadder. Mange av de går fritt i store «bur» hvor du går igjennom og kan mate de med grønnsaker og frukt som du får kjøpt på stedet. Du kan også ta bilde med flere papegøyer ved inngangen, og kjøpe bildet ved avreise. Rimelige priser på inngang! Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, lindaoteliet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Kjekk liten park for store og små. Her får du nærkontakt med dyrene, du får kjøpt mat til dem i inngangen. Husker ikke prisen, men det var ikke dyrt. Hele familien koste seg veldig her.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 744kristinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. april 2018 via mobile enheter

Parken går du igjennom på 1,5 time ca, så her bruker du ikke hele dagen. Dra dit tidlig, vi var der ca kl 1000 og da var det bare ett par andre familier der. Parken består av mange bur som du går inn i og er sammen med aper, fugler og marsvin. Dyrene så ut til å ha det bra! Noe som er viktig for oss. Anbefalles å ta en tur.

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, superzonic3000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser