Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”
Anmeldelse av The Emperor

The Emperor
Vurdert som nr. 17 av 521 Restauranter i Los Cristianos
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Spiser her hver gang vi er i området. Veldig god mat med god service, og ikke minst billig! Helt fantastisk. Anbefaler alle å ta en tur innom..

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, victoriaknutsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (210)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 210 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og god service. Spist her flere ganger, anbefales virkelig. Hyggelig og høflig personale. Stamplassen vår!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Hedda K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Kinesisk mat med en utmerket standard, og variert meny på de fleste språk. Genuin familiedrevet restaurant med imponerende god service. Uten unntak blide og hyggelige personale. Besøker ALLTID dette stedet når jeg er i Los Cristianos. Kan forekomme overaskelser til både voksne og barn:-)
Anbefales på det sterkeste 11/10.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Harald J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelige servitører. Bestilte and, kylling, biff og scampi og alt smakte utmerket. Anbefales

Dato for besøk: april 2018
Takk, SiljeR107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2018 via mobile enheter

Vi har vært før mange ganger tidligere og kommer selvfølgelig tilbake neste gang. Veldig sjarmerende servitører og fantastisk god mat anbefales på det aller varmeste dersom du er i los Christianos.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, EgonH459
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Emperor, så også på

Playa de las Americas, Arona
 
Los Cristianos, Arona
 

Har du vært i The Emperor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din