Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pensé que estaría mejor”

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
Nueva Vizcaya Hotel & Suites
Rangert som nr. 2 av 5 B&B / vertshus i Hidalgo del Parral
Anmeldt 13 august 2016 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: november 2015, reiste alene
Takk, Chris O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 6 anmeldelser

Anmeldt 30 november 2015
Google-oversetting

Romtips: Escoger habitaciones que no tengan vista a la calle.
Se flere romtips
  • Opphold: november 2015, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, esdelval
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31 juli 2015
Google-oversetting

Romtips: no escojan las habitaciones que su ventana da a la calle, ya que puede resultar muy ruidosa...
Se flere romtips
  • Opphold: juli 2015, reiste med familie
    • Sted
    • Service
1  Takk, ELIZABETH V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13 mars 2014 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: mars 2014, reiste som et par
2  Takk, DrAngryEd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19 oktober 2013
Google-oversetting

Romtips: Aun no han instalado su elevador (está en proceso) así que hay subir por las escaleras. Si tiene una...
Se flere romtips
  • Opphold: oktober 2013, reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
8  Takk, nannahee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Hidalgo del Parral hotellene
0.8 km unna
Hotel Adriana
Hotel Adriana
Nr. 3 av 6 i Hidalgo del Parral
13 anmeldelser
0.7 km unna
Best Western Plus La Mina Parral
Best Western Plus La Mina Parral
Nr. 5 av 6 i Hidalgo del Parral
49 anmeldelser
2.4 km unna
American Inn Hotel And Suites
American Inn Hotel And Suites
Nr. 1 av 6 i Hidalgo del Parral
32 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2.1 km unna
Hotel Los Arcos
Hotel Los Arcos
Nr. 1 av 2 i Hidalgo del Parral
5 anmeldelser
2.3 km unna
Ingen bilder tilgjengelig
Motel Camino Real
Nr. 4 av 6 i Hidalgo del Parral
12 anmeldelser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Nueva Vizcaya Hotel & Suites? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Nueva Vizcaya Hotel & Suites

Adresse: Calle Flores Magon No. 17, Hidalgo del Parral 33800, Mexico
Beliggenhet: Mexico > Northern Mexico > Chihuahua > Hidalgo del Parral
Fasiliteter:
Bar/salong Tekjøkken Restaurant
Hotellstil:
Nr. 2 av 5 B&B / vertshus i Hidalgo del Parral
Prisnivå: kr 310 - kr 342 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Antall rom: 25
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Nueva Vizcaya Hotel & Suites. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din