Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jelsa, Bistro Obala”
Anmeldelse av Bistro OBALA

Bistro OBALA
Vurdert som nr. 8 av 53 Restauranter i Jelsa
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. september 2021 via mobile enheter

Vi hadde en kort stopp her i Jelsa,
Akkurat nok tid til å nyte et lite glass vin , litt lokal skinke, oliven og nybakt brød.
Martina var vår servitør , et fantastisk flott smil og fantastisk gode service
Kan anbefales!!

Dato for besøk: september 2021
Takk, Sightsee25092
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Edon A, Owner på Bistro OBALA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022
Google-oversetting

Thank you :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (244)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 244 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Spiste her 5 ganger ila vårt 6 dagers opphold i Jelsa. Fantastisk god mat, lekkert servert, Maren kommer raskt og var like god hver gang Svært hyggelig personale, alltid smil og vennlige ord. Anbefales sterkt

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 444mariannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Flott sted rett ved vannet med en god variasjon i menyen.
Fantastisk betjening som gir gode anbefalinger, tilpasser ønsker og er vennelige.
Anbefaler et besøk

Dato for besøk: juli 2018
Takk, marittheiste_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

En flott restaurant med supert personale. Vært så heldig med 14 dagers ferie her i VM 2018 sluttspill. Booket bord til semi og finale og fått gode bord med tv.
Maten er topp og forskjellige retter prøvet. Alt smaker godt og de har ikke noe problem å legge til rette for spesielle ønsker. Selv om det ikke står i menyen. (Ref. Hvitløksbaugetter m.m.) vi anbefaler denne restauranten et besøk, for å gjøre opp sin egen mening. Missfornøyd blir dere nok ikke.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Eirik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Veldig god mat. God service, og ikke minst god kunnskap om melke-og glutenallergier. De laget til og med om på menyen for å tilfredsstille minstemann sinr behov om hamburger. Tommel opp!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Halledussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Edon A, General Manager på Bistro OBALA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2018
Google-oversetting

Thank you very much for this words ! We really appreciate it ! We are glad to see you again !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bistro OBALA, så også på

 

Har du vært i Bistro OBALA? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.