Dårlig service, tok alt for lang tid å få mat. Og da vi endelig fikk maten var den kald.
Stor skuffelse!
Stor skuffelse!
Styr unna dette stedet, det tok over to timer før de greide å servere middag. Maten har langt under pari.... terningkast null. Service, var helt fraværende! Men det var jo ca. halvfullt så de hadde nok masse å gjøre.... Skal aldri tilbake hit, for heller på gatekjøkken. Fortsetter de slik så blir det snart konkurs!
Nydelig pizza. Italiensk stil og steinovnslavet. Maten kom forholdsvis ranskt og vi satt på et hyggelig bord. Hyggelig betjening men engelsktalende. Det trekker noe ned :)
Vi bestilte nåde pizza og pastaretter. Helt upåklagelig. Gode smaker! Anbefales her på Beito.
God pizza, lekkert lokale og koselige servitører. Anbefales for voksne og ungdommer. Vi kosa oss med avslappende bakgrunnsmusikk med DJ
Besøkt for lunsj og fant en plass i solen på terrassen. Drikke og mat ble bestilt via qr kode og drikken ble servert fort. Bestilte bruschetta som var en fryd for både øyet og ganen. Cherrytomatene bar preg av å ligget for lenge ferdig oppskåret så dette trekker litt ned da tomat tross alt er hovedingrediensen. Såpass fornøyd at vi bestilte bord til middag samme dag. Bestilte da hhvis rød og hvit pizza. Hvit med blomkål og bacon hadde litt mye trøffelolje men var ganske god. Interiør gir et plusspoeng.