Åpen i dag: Stengt
Familietur

Fantastisk løype, trygge, hyggelige guider som er positive og flinke med barn. Løypene er gode og... les mer

Anmeldt 10. juli 2024
5bj_rnars
Hønefoss, Norge
Familieklatring

Anmeldt 14. juli 2023
5bj_rnars
Hønefoss, Norge

Anmeldt 14. juli 2023 via mobile enheter

En kjempekul opplevelse. Alle tre løypene (grønn, rød og sort) er overkommelige for de fleste som er litt aktive. Vi syns dette var veldig morro. Vi hadde en fantastisk svensk instruktør som var meg dyktig med barna og lærte bort på en spennende måte. Vi hadde med oss en 7 åring som var under 130cm som dessverre måtte bli i mini løypa. Syns nok det var litt kjedelig, men neste år er det stor løype. 💪 takk for oss. Vi kommer tilbake !

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, 5bj_rnars
Anmeldt 2. juli 2021

Vi prøvde mini klatreparken med en gutt på 4 år. Han syns det var veldig gøy! Det var akkurat passe utfordrende og zip-linen på slutten var veldig gøy. Flinke ansatte og en helt topp klatrepark!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, Martineruz
Agneta82, Resepsjonssjef på Beito Klatrepark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2021

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det betyr mye for oss.
Håper å se sønnen din tilbake i klatreparken en annen gang
God sommer!