“Anbefaler fra hjertet ❤️❤️”
Anmeldelse av Rustic - STENGT

Rustic
Anmeldt 9. september 2022 via mobile enheter

Dette er det beste stedet i Beitostølen jeg har spist 👌👌👌🍀🍀 det beste krydder , rolig , koselig ,, annerledes en vanlig Egon 😁 … har dere lyst til å drikke Ouzo , spise det beste Hamburger og kebab ,, eller hummus bare kom Hit ❤️❤️❤️ vi var flere ganger her og er alltid fornøyde

Dato for besøk: september 2022
Takk, Agnieszka S

Anmeldt 9. august 2022

God mat - god service.

Vi var der tre ganger på 1 1/2 uke, og ble sett og tatt i mot med en gang, alle tre gangene. Nydelig gyros tallerken med en veldig god Tzatziki. Både hamburger og mango salat var veldig gode.

Hyggelig atmosfære og betjening. Raskt servert, og veldig god mat ved tre forskjellige menyvalg. Anbefales.

Takk, Knut R
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Helt topp meze og kyllingsalat! Hyggelige folk i fine lokaler. Og overraskende lave priser. Kommer veldig gjerne tilbake, anbefales!

1  Takk, Coastal12548023978
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Kan virkelig anbefale denne restauranten. Kjempegod Gyros . Fint å få mat som ikke blir servert alle steder.

Takk, maris671
Anmeldt 6. juli 2022

Bestilte mousaka og de kom i stykker som var lunka utenpå og iskalde inni. Etter forespørsel om å få rettene varmet opp, måtte de av oss som hadde bestilt dette vente 10-15 min mens de andre spiste. Da de kom tilbake visste ikke servitøren hvilken tallerken som tilhøre hvem (begge hadde tatt en bit) og begge var fremdeles kalde. Her hadde vi forventet rabatt, retten kom også uten ris eller annen kompensasjon. Småting i tillegg: vannet kom på flaske med rusk i, og kvitteringen måtte man be om etter betaling. Anbefaler ikke.

1  Takk, K7307GYanna

Reisende som så på Rustic, så også på