“Nydelig mat”

Steaks & Bones Huset - Beitostølen
Vurdert som nr. 4 av 16 Restauranter i Beitostølen
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Et hyggelig lunt spisested med god mat og god atmosfære. Torsdagsbiffen er alltid topp med super service og godt tilbehør. Kan anbefales hele året

Takk, 779britt

Anmeldt 23. oktober 2018

Dette er en bra hamburgerresturant. De har hyggelige lokaler og sender fotballkamper. Rask og god mat. Har spist her de siste gangene jeg har vært her, og det er like bra hver gang.

Takk, Finn R
Anmeldt 10. oktober 2018

Restaurant helt på det jevne, med greie priser. I høysesonger bør man bestille bord.
Hyggelig personale. Variert meny med biffer, hamburgertallerken etc...
Her er det også fint for barn.

2  Takk, HamarTrond
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng med 2 barn og 6 voksne som skulle kose oss ute. 2 av oss skulle bestille vinflaske men servitøren snakket knapt dårlig engelsk og misforstod oss. Det tok lang tid før både vi fikk bestilt og servert . Spareribs var grei men coldslaw smakte ikke bra.
For å bestille desserten måtte vi igjen vente og vente . Forstår det ikke er lett med kun 1 ansatt som serverer

Takk, monan224
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom dit med våre tre tenåringer. Min mann og jeg ville ha medium stekt biff. Han med fries, og jeg med fløtegratinerte poteter. Jeg er ikke glad i fries. Tenåringene bestilte en Tex mex rett de lux. Da maten kom fikk også jeg fries. Jeg påkalte servitøren, en godt voksen mann. Jeg så høflig i fra om at jeg hadde bestilt fløtegratinerte poteter. Han skulle varsle kjøkkenet, sa han. Men i stedet for å ta med seg retten min og gå til kjøkkenet begynte han å serve et annet bord. Når jeg omsider greide å påkalle oppmerksomheten igjen måtte jeg selv påpeke at jeg ønsket varm mat til de fløtegratinerte poteter, og ba han om å ta med biffen. Da jeg omsider fikk retten tilbake med de rette potetene, så var biffen riktignok varm, og nærmest kremert. Ikke mye medium der.
Ingen av oss ble ordentlig mett, og vi betalte ca 1400 kr for 3 Tex Mex, 2 biff, 2 øl og 3 brus. Anbefales ikke.

1  Takk, UnnW2

Reisende som så på Steaks & Bones Huset - Beitostølen, så også på

Beitostølen, Øystre Slidre

Har du vært i Steaks & Bones Huset - Beitostølen? Del dine erfaringer!