“Biffmiddag”

Steaks & Bones Huset - Beitostølen
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Beitostølen
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet med gode parkeringsmuligheter. Rask og hyggelig betjening. Maten kom raskt og var god. Synes barnemenyen kunne hatt mer grønnsaker.

1  Takk, andreashU2780VO

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Veldig Fin opplevelse. Han kelneren vi hadde var helt super. Maten var fantastisk og servicen knall bra. Anbefales på det varmeste, men kan være smart å booke bord på forhånd. Stor pågang med mennesker.

1  Takk, 529maritas
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Selve maten var verken mer eller mindre mtp forventninger iht pris. Betjening og service var særdeles dårlig. Uoppmerksom, lang ventetid og maten var kald når den ble servert. Men, mette ble vi!

Takk, 252sisselh
Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Vi bestilte litt forskjellige biffretter og alt var helt supert. Litt stiv pris, men servicen og maten var super.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, snimmachine
Anmeldt 2. desember 2019

Vi var en gjeng med ungdom og godt voksne, og alle fant noe de likte på menyen. Hovedvekt på burgere, men også fisk og kjøtt-retter var på menyen. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Reiseglad_60-modell

Reisende som så på Steaks & Bones Huset - Beitostølen, så også på

Beitostølen, Øystre Slidre

Har du vært i Steaks & Bones Huset - Beitostølen? Del dine erfaringer!