“Ekstremt dårlig”

Huset - Steaks and Bones
Vurdert som nr. 5 av 19 Restauranter i Beitostølen
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 25. juli 2020

Værste stedet jeg noensinne har spist på. Vi var alle misfornøyde med maten, kald og smakløst. Vi prøvde å klage med mild tone men fikk kjeft av kelner som ikke engang prøvde å tilby seg å varme maten eller gjøre noe for å blidgjøre kunden.
Kommer aldri tilbake.

1  Takk, Marianne Heibak... H

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Fajitas og entrecóte. Maten og sausen var halvkald. Bakt potet ikke helt gjennomstekt. Beklager, hadde så gode mat-minner herfra fra tidligere. Ble skuffet denne gang.

1  Takk, May-Lis H
Anmeldt 17. juli 2020

Var på dette stedet her om dagen og opplevelsen var ikke bra.. Når vi kom ble vi møtt av en stresset mann som sa det var fullt inne men vi kunne sitte ute, da fikk vi beskjed om at vi måtte gå inn å bestille mat og drikke noe som var greit. Når vi har bestilt mat og satt oss ute kommer det flere folk å setter seg ute, servitøren som ba oss bestille inne tar bestillinger til andre ute og betaling der også.. Her burde de gjort likt for alle gjester. Når jeg bestilte mat og drikke inne sa jeg mojito, her misforsto servitøren og skrev monkholm. Når jeg sa jeg hadde bestilt mojito nektet hun og sa jeg hadde sagt monkholm og ble rett og slett sur.. Det var også jeg som måtte spørre om det var mulig å rette opp misforståelsen. Når jeg da kom inn påsto en annen servitør som var der at jeg hadde sagt monkholm, denne servitøren var ute når jeg bestilte og kan umulig ha hørt det jeg sa.. Maten var heller ikke varm men smaken var grei. Beitostølen har så mye bedre å by på! Styr unna.

2  Takk, D7139XAmarie
Anmeldt 17. juli 2020

Veldig god mat, som ble servert raskt og som bestilt. Ytrefileten var utmerket. Koselig lokale, og for de som liker fotball er det overføring av kamper på storskjerm. For de som ikke liker fotball er det ganske sikkert forstyrrende. Da vi var der var det kun uten lyd på en skjerm utenfor det vi kunne se. Trykk på dette stedet, så bestill bord på forhånd.

Takk, Morten A
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte dette stedet i går etter en lang kjøretur og fordi yngstemann hadde sett stedet sist vi var på Beitostølen. To valgte ytrefilet og en fish & chips. Vi fikk raskt bord og bestilling ble tatt etter kort tid. Drikken kom raskt og maten likeså. Biffen var mør og god og tilbehøret falt i smak. Grillet tomat var godt. Fish & chips var også godt, de to små panerte filetene var litt bløte inni, men smaken var bra.
Stedet og maten falt så mye i smak hos både yngstemann og oss voksne så vi reserverte et bord for i morgen også.

Takk, 658kariannes

Reisende som så på Huset - Steaks and Bones, så også på

Beitostølen, Øystre Slidre

Har du vært i Huset - Steaks and Bones? Del dine erfaringer!