Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra! ”
Anmeldelse av Cafeen Tapasbar

Cafeen Tapasbar
Vurdert som nr. 4 av 21 Restauranter i Beitostølen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 29
Kjøkken: Spansk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Cafeen har akkurat det DU trenger! God tapas, nydelig burger og drikke! Dette er stedet man må dra på Beitostølen. Hyggelige folk som hjelper deg med det du trenger å vite om drikke og mat. Tapas med perfekt mengde og innhold i gode smaksammensetninger. Jeg blir sulten når jeg tenker på dette stedet!

Dato for besøk: august 2018
Takk, anekirkeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 129 anmeldelser

Anmeldt 22. oktober 2018

Veldig god hjemmelaget burger - anbefales! Tilbehøret også godt! og som det står i menyen - kanskje norges beste irish coffee til avslutning - perfekt!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 200yvonnew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Har spist bra burger her før, men tapasrettene vi prøvde denne gangen var ikke mer enn ok. Og i tillegg ble det dyrt. Den største skuffelsen var crispi duck.

Dato for besøk: august 2018
Takk, kristinv351
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Lang ventetid med få gjester. Ingen sjekket om alt var ok med maten. Vi manglet noe av tilbehøret. Fikk en feil rett, hvor servitøren ikke ga seg på at det, var det vi hadde bestilt. Ganske god mat, men dårlig opplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, olaa773
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Opplevelsen denne gang var ikke helt i tråd med prisen. Gid smak og kvaliter på maten. Service ikke helt på topp. Uklart om man blir servert ved bordet eller om man skal inn å hente/bestille. Mye støv som skyldes mye byggeaktivitet.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, hobbykokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafeen Tapasbar, så også på

Beitostølen, Øystre Slidre
Beitostølen, Øystre Slidre
 
Beitostølen, Øystre Slidre
Beitostølen, Øystre Slidre
 

Har du vært i Cafeen Tapasbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.