Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 226
Hotels.com
Booking.comUSD 237
CheapTicketsUSD 226
Orbitz.comUSD 226
eDreamsUSD 237
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (270)
Filtrer anmeldelser
270 resultater
Vurdering fra reisende
51
99
86
23
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
99
86
23
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 270 anmeldelser
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Var på julebord her. Fikk et rom med fantastisk utsikt. Det er også et flott, stort basseng der hvor jeg kunne svømme med glede. Frokost med variert mat som gjorde et godt inntrykk. Koselig entre hvor man kan sitte med en kopp kaffe og se på ilden i peisen. Jeg er fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Lena_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje_M2953, Resepsjonssjef på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Kjære Lena,
Tusen takk for en flott anmeldelse her på TripAdvisor, det setter vi stor pris på!
Det er så hyggelig å lese at du trivdes godt hos oss både med svømmebassenget, frokosten og foran peisen vår!
Håper vi ser deg igjen hos oss!
Med vennlig hilsen,
Silje Moen
Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Stort hotell med flott beliggehet. Veldig hyggelig personell og bra frokost.
Hotellet har treningsrom og svømmebasseng, men deler av hotellet bærer preg av en del slittasje. Vi fikk rom i 3.etg, med fin utsikt nedover dalen.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Reiseglad_60-modell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje M, Resepsjonssjef på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Kjære gjest,
Tusen takk for en flott tilbakemelding, det var hyggelig å lese at dere var fornøyd med både personell og frokosten vår!
Vi holder på med oppussing og har til nå tatt de aller fleste rommene, restaurant og lobby. I tiden som kommer håper vi å fortsette oppgraderingen.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss!
Med vennlig hilsen,
Silje Moen
Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Liker hotellet, selv om det trenger en oppgradering av rommene. Veldig hyggelig folk som er i resepsjonen og bra frokost! Har bodd der flere ganger og kommer tilbake. Ligger rett ved alpinbakken og stort sett alt annet i sentrum av Beitostølen. Stort svømmebasseng har de her også.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Finn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje M, Resepsjonssjef på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære Finn,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, vi blir så glad når gjestene våre kommer tilbake til oss gang på gang!
Vi har til nå pusset opp de aller fleste rommene hos oss, så ta kontakt med meg direkte neste gang så skal jeg sørge for at dere får et hyggelig rom!
Velkommen tilbake til Beitostølen!

Med vennlig hilsen,
Silje Moen
silje.moen@radissonblu.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018

Greit hotell med sentral beliggenhet. Store deler av hotellet har behov for oppussing. Fin resepsjon. Gode senger med godt sengetøy. Savnet et spisetilbud rettet mot familier med barn. Blir unødvendig dyrt med restaurantpriser. For å holde gjestene på hotellet kunne det være smart å ha et rimeligere alternativ. Gode parkeringsforhold.

Dato for oppholdet: oktober 2018
2  Takk, HamarTrond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje M, Resepsjonssjef på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Kjære Trond,
Tusen takk for en fin og konstruktiv tilbakemelding!
Godt å høre at dere likte sengene hos oss og resepsjonen! Vi holder på med oppussing og har til nå tatt de aller fleste rommene, lobbyen og restauranten. I restauranten vår har vi rimelige barnemenyer, en egen smårettsmeny og i ferier etc har vi barnevennlige temabuffeter til rabatterte priser.
Håper vi får ønske dere velkommen tilbake til oss!
Med vennlig hilsen,
Silje Moen
Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018

Ankom hotellet på fredag kveld. Hadde lest at rommene kunne være noe slitt, men det var ikke tilfelle her. Fikk et fint rom med utsikt og tydeligvis nyrenovert bad. Hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjonen.Flott sittegruppe utenfor resepsjonen med peis og hyggelig bar. Sjømatbuffet på fredag kveld og herlig treretter (med kalv som hovedrett) på lørdag kveld. Siden en i følget ikke spiser biff (les ku) spurte kokken om vedkommende kanskje ville ha svin eller kylling, og ønsket om svin ble oppfylt. Beitostølen er jo et fint naturområde og helgen ble faktisk veldig flott selv om været ikke var det beste på lørdag. Dårlig vær krever et koselig hotell, og det fikk vi både med trening i fitnessrommet og besøk i bassenget. Hvis jeg skulle utsett noe på besøket, var at når jeg trente vekter brukte jeg samme garderobe som de som var i bassenget og det var ganske vått der inne. Men takk for en hyggelig helg alle som bidro. Vi koemmer tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 340knutj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje M, Resepsjonssjef på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2018

Kjære Knut,
Tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å gi oss denne flotte tilbakemelding!
Det er så godt å lese at dere hadde en fin helg hos oss og at dere fikk god hjelp både i restauranten og i resepsjonen!
Håper vi får ønske dere velkommen tilbake til oss og at dere får oppleve fjellet i godvær en annen gang!
Med vennlig hilsen,
Silje Moen
Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser