Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 176
Hotels.comUSD 159
PricelineUSD 176
TravelocityUSD 159
Radissonhotels.comUSD 159
Trip.comUSD 211
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (285)
Filtrer anmeldelser
285 resultater
Vurdering fra reisende
54
103
91
25
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
54
103
91
25
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 285 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet er slitt. Basseng og trimrom stengt pga lekkasjer og rør som må skiftes. Vennlig betjening og maten helt på det jevne. Frokosten hadde kun en matstasjon som var plassert rett innenfor inngangsdøren til returanten, helt umulig å holde avstandsregler.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elin Thorpe, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2021

Kjære Roessland,
Takk for besøket og for at du har gitt oss en tilbakemelding her etter oppholdet.
Vi jobber med åpning av basseng og treningsrom, men det dukket dessverre opp uforutsette utfordringer rundt åpning her.
Det var beklagelig å høre om deres opplevelse i spisesalen, dette skal vi selvfølgelig ta med oss videre, takk for tilbakemeldingen.
Håper å se dere igjen på Beitostølen en gang, slik at vi får mulighet til å rette på inntrykket.
Beste hilsen
Elin Thorpe
Beitostølen Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Skulle kose oss med venner på ferietur, og ble anbefalt hotellet. Fra inngang til middag en «fryktelig opplevelse» (resepsjonisten var blid og gjorde nok som best hun kunne)
1pils og et glass vin kr 280! «Beklager vi har ikke GT og dessverre ingen Ala Carte» . Buffeen bortvalg pga anbefaling om det fra andre gjester.

Lyden på TV var bra.

Så dårlig at jeg valgte ikke å benytte bonuskort - kommer aldri igjen

Romtips: Unngå
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 422_ysteinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elin Thorpe, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2021

Kjære Øystein,
Det var beklagelig å høre om deres opplevelse i restauranten vår. Dessverre har vi ikke samme skjenkebevilgning i restaurant og lobbyområde.
Vår restaurant alternerer mellom en sommerbuffet og fastsatt trerettersmeny, vi har ikke Ala Carte. Jeg håper resepsjonen fikk mulighet til å hjelpe deg med andre restauranter i nærområdet med Ala Carte menyer.
Håper likevel å se dere igjen på Beitostølen ved en senere anledning, slik at vi får mulighet til å rette på inntrykket.
Velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen
Elin Thorpe
Beitostølen Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2021

Bestilt rom hos Radisson Blu Beitostølen, men hamna på Gjestegården. Inn sjekk var på Bergo hotell. Me lei inga naud på Gjestegården, men det var ikkje heilt som bestilt. Som å segla under falskt flagg …

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elin Thorpe, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2021

Kjære Trehar,
Takk for din tilbakemelding og takk for besøket.
Vi har dessverre hatt stengt hotell noen perioder siste året, og har i den forbindelse prøvd å tilrettelegge for overnatting for flest mulig på Beitostølen på tross av dette.
Hotellet er nå åpent igjen, og jeg håper å se deg igjen på Beitostølen ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen
Elin Thorpe
Beitostølen Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2020 via mobile enheter

Vi valgte Beitostølen for en sen høstferie. I håp om at en stille tid var fri for Covid-19.
Det var lite gjester den tida vi var der.
Hotellet hadde lagt opp til greie regler for oppholdet. Kunne vært løst litt bedre i frokostsal med nummererte bord for frokostgjester.
Hotellet bærer preg av godt bruk opp gjennom årene. Rommet var rent, lyst og innbydende. Det samme var resepsjon og fellesarealer.
Frokosten var innbydende og med bra utvalg.

Slettes ikke usannsynlig at det kan bli flere opphold her.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, trondv850
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elin Thorpe, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2020

Kjære Trond,
Tusen takk for besøket og for den fine og beskrivende tilbakemeldingen etter oppholdet deres.
Vi jobber stadig med å bli bedre og setter pris på slike tilbakemeldinger.
Håper turen går tilbake hit ved en senere anledning - velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen
Elin Thorpe
Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Nøkler hentes i resepsjonen på hotellet. Leilighetskompleks ligger på andre siden av hovedveien. Garasjeplass til bilen i underetasje på leilighetskomplekset. Heis opp til leiligheten. Leiligheten fremstod som helt ny, mulig noen få hadde bodd der før. Tre romslige soverom, to med dobbeltseng og en med familiekøye. Hovedsoverom har tilhørende bad. Alle rom har garderobeskap. Et stort bad med vaskemaskin, tørkestativ og plass til å tørke vått turtøy/slalomtøy. Gode senger/madrasser/dyner/puter. Leide sengetøy. Hvitt og mykt sengetøy, eneste minus var enkeltlaken til dobbeltsenger.

Lekkert innredet i mørke toner og stilige møbler. Fin utsikt. Miele produkter på kjøkken. Alt du trenger av basis ting på kjøkkenet. Savnet en skikkelig trefjøl og et pizzafat.

Du velger å betale 800kr for utvask eller gjøre det selv. Støvsuger, moppestativ og bøtter er tilgjengelig i leiligheten.

Beitostølen har aktiviteter for hele familien. Trampolinehopping med seleoppheng, Go-cart, bob-kjøring, sykling, gåturer, alpint og langrenn på vinteren, cafe, butikker og restauranter tilgjengelig.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, RagnhildN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elin Thorpe, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Kjære Ragnhild,
Tusen takk for besøket og ikke minst for den flotte og beskrivende tilbakemeldingen etter deres opphold her hos oss.
Jeg er glad for å lese at dere hadde et fint opphold her, ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen
Elin Thorpe
Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser