Rolf R
Bergen, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Karianne Dancke, MarkedsføringRadisson Blu Mountain Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. sep. 2022
Hei - og takk for at du tar deg tid til å tilbakemelde! Det setter vi pris på! Her pusses opp og rennoveres område for området, noen steder er behovet mer påtrengende enn andre. Glad for å lese at personalet oppleves bra. Dette baderomsgulvet skal jeg forsøke nøste i jmf hvilket rom du bodde på mens du var her.
Igjen - takk for at du tok deg tid til å tilbakemelde til oss!
0.3 km fra Radisson Blu Mountain Resort, Beitostolen
Suite med god takhøyde, romslig plass og unik utsikt rett ut i skibakken. Nærmere fjellet kommer du ikke!
0.2 km fra Radisson Blu Mountain Resort, Beitostolen
Riddergaarden Leiligheter
0.4 km fra Radisson Blu Mountain Resort, Beitostolen
Dining area
1.2 km fra Radisson Blu Mountain Resort, Beitostolen
Bergoroom in the centre of beitostolen resort, selfcatering apartments
0.3 km fra Radisson Blu Mountain Resort, Beitostolen
Stølstunet Leiligheter
0.5 km fra Radisson Blu Mountain Resort, Beitostolen
16.4 km fra Radisson Blu Mountain Resort, Beitostolen
Se flere hoteller i Beitostølen
Anmeldt 3. juli 2022

Her bruker man åpenbart ikke penger på vedlikehold, verken ute eller inne. Selv det enkleste vedlikehold, forholder de seg skuldertrekkende til. Shabby er kortversjonen.

Baren stenger kl. 23:00, selv om det er helg. Da forventes det at alle går og legger seg. Eller vent…. det gjelder ikke private selskaper som spiller musikk på full guffe. Her får man bare pent sitte på rommet til roen har lagt seg (langt på natt).

Av det beste kan nevnes frokosten. Den var helt ok. Og kan inntas i en spisesal, som virker revet ut av Sovjet epoken.. Stolene er av type lærstoff, skitne på toppen, og man henger fast når man reiser seg. Titals år uten vask, har satt sitt preg!
Bordene er dekket med en gammel og skitten voksduk (hvilke hotel bruker voksduk?), som de ansatte flittig koster av, klar for nye gjester.

Jobber man i bransjen, er vel dette hotellet man ikke tar med på CVen, om man ønsker å bygge videre karriere.

Bare noe så enkelt som å merke vei til de ulike fasilitetene i resepsjonen, har de ikke fått til.

Det første man altså legger merke til, er gjennomgående mangel på vedlikehold.
Det neste man funderer på, er om det finnes ledelse på hotellet. Det virker i alle fall til å være helt uten styring.

Så med mindre man ønsker ett studie i forfall og manglende styring, så kjør forbi 👍

Dato for oppholdet: juli 2022
1  Takk, Kenneth M
Team Radisson-Beitostølen, Markedsføring på Radisson Blu Mountain Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Hei Kenneth
Takk for omfangsrik tilbakemelding.
Hva du påpeker tar vi ut til de ulike avdelingene for vurdering og evt tiltak for endring og forbedring.
Alle gjestetilbakemeldinger er viktige for oss, så tak for at du tok deg tid til dette.

Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

Bodde her en natt, og ble oppgradert på rom til et stort rom. Her var alt lagt til rette for å slappe av og nyte oppholdet. Men det var en skuffende frokost bufet. Baconet var fullstendig forkullet og eggerøre var tørr og syntetisk . Her er det et forbedrings potensiale.

Dato for oppholdet: juni 2022
1  Takk, alfmagne

Hei

Takk for tilbakemelding! Frokostkommentareren er konkret og med det grei å forbedre!
Takk for besøket - og på gjensyn!

Anmeldt 11. oktober 2021

Hadde booket en suite på dette hotellet. Det var eget soverom og oppholdsrom.
Oppholdsrommet hadde ett spisebord med 6 stoler, det var også sofa med 2 stoler.
Det kunne kanskje vært satt opp en kontakt ved vannkokeren, slik at man slapp å flytte denne til nærmeste kontakt på gulvet. Parkering var gratis. Frokosten var bra og personalet hyggelig.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, WFrode

Hei - og takk for omtale!
Ja, den stikkontakt"utfordringen" står på endringslisten.
Vi er oppmerksomme på at det henger igjen på noen rom fremdeles.
Hyggelig at du setter pris på vår gratis parkering og lad for å høre at personalet har gjort godt inntrykk.
På gjensyn!

Anmeldt 23. september 2021 via mobile enheter

Beitostølen Resort er et typisk stort kjede hotell.
Selv i den vakre fjellheimen vår, blir ikke følelsen av høyfjell innfridd.
Ikke for det, flotte rom, vårt nyoppusset.
Grei resepsjon med hyggelig betjening.
Stor upersonlig spisesal.
Fast 3 retters middag, dyr og med middels kvalitet.
Frokost, rikholdig, men med kokt bacon og speilegg, blir dette for enkelt.

Dato for oppholdet: september 2021
1  Takk, bj_rntrondt

Hei
Redelig og konstruktiv tilbakemelding. Svært verdifull for oss. Takk skal du ha.
Glad du erfarte at betjeningen er hyggelig.
For øvrig setter du lys på "ømme tær" vi er oppmerksomme på og har på listen.
Frokosten må vi klare å løse til det bedre umiddelbart.
Takk for at du tok deg tid til å tilbakemelde!
Med vennlig hilsen Team Radisson/Beitostølen

Anmeldt 17. september 2021

Vi var to par som ville ha en fin 3 dagers rolig og fin ferie. Vi overnattet på hotellet i 3 døgn. Vi bestilte halvpensjon, 3 rettes middag. Maten var menet god ved hotellet. Et vennlig og oppmerksom personale gjorde matopplevelsen til en uforglemmelig stund. Rommene var fine og romslige med god utsikt.
Vi hadde kun positive opplevelse på hotellet. Spesielt vil vi gi ros til et hyggelig og kvalitetsbevisst personale ved hotellet
Vi vil anbefale hotellet til andre som ønsker et meget positivt hotellopphold.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, HenriksenBerg

Hei og takk for rosende og varmende ord!
Hyggelig å være del av en god fjellopplevelse på Beitostølen!
På gjensyn!