Beitostølen Turistinformasjon Valdres
Fikk mange gode tips om turer!

Fikk mange gode tips og hjelp om turer! Vennlig og imøtekommende personale! Fin lokale og mye... les mer

Anmeldt 27. juli 2020
arst62
Moi
Turlangrennseldorado

Anmeldt 10. juli 2015
Håkon F
Fredrikstad, Norge

Anmeldt 10. juli 2015

Veldig hjelpsomt, imøtekommende og kunnksapsrikt personale. Beitostølen tilbyr landets beste langrennsløypenett, både hva terreng, naturopplevelse og løypekvalitet angår.

Dato for opplevelse: april 2015
1  Takk, Håkon F
Anmeldt 5. oktober 2014

Jeg trodde hva service var, inntil jeg stakk innom turistinformasjonen på Beitostølen.
Fikk gode opplysninger om det jeg var interessert i å få vite. DETTE kunne de!

Dato for opplevelse: juli 2014
Takk, Kåre Norman E
Anmeldt 3. desember 2012

For hele familien, sportere eller familie, hele året. Ett av landets best besøkte steder for turglademennesker, også for profesjonelle nasjonale og internasjonale konkurransedeltakere på ski. Besøk også Lyskapellet, et utrolig flott og kunstnerisk rolig sted for meditasjon og refleksjon, like ved Helseportsenteret, grunnlagt av Erling Stordahl, en av våre avdøde, blinde men utrolig aktive kulturpersonligheter.

Dato for opplevelse: november 2012
Takk, Kjell Egil Ø