Bakkene er som forventet ganske enkle og mange flate partier. Selv om det var ikke preppet over... les mer
Vi har hytte her og er her ofte. Bakkene her er ikke så bratte og egner seg for de som ikke har mest erfaring og er derfor blitt en favoritt for utlendinger.
Mange av heisene begynner å bli gamle og trengs og skiftes ut. Det bygges mange leiligheter på Beitostølen og det er på tide og også selve alpinbakken fornyer seg.
Vi er fire personer her på Beitostølen nå i påsken 2017, og vi er veldig skuffet over standarden på løyper og heiser. Heisene er gamle, treige og slitt. Det er også så kort avstand mellom heisstol og bakken at man fort klemmer seg mellom slalomstøvlene og heisstolen. Veldig ubehagelig. Heisen opp til den høyeste toppen er usannsynlig treig! Den går i 5 kmt. Det tar to minutter å stå ned og så 10 minutter med heis opp igjen.
Nå har vi vært her i flere dager og kan ikke se at det har vært preppa i bakkene én eneste gang! Helt latterlig! Det går jo ikke an å stå i nedre halvdel av løypene. Her har dere mye å lære.
Synes også løypene kunne vært mye bredere stort sett over alt. Fell skog og lag skikkelige bakker!
Vi kommer neppe tilbake hit igjen.
Det blir Norefjell og Trysil på oss fremover.
Pluss for kort avstand til butikker og spisesteder.
Heisene stopper plutselig i 15 min, og de har gamle og utdaterte heiser. Vil ikke anbefaleå dra hit.
Flott anlegg med fine og barnevennlige bakker. Godt preparert og køene går kjapt unna. Kan skaffe alt i umiddelbar nærhet til bakken. Alt fra mat til utstyr. Eneste som trekker litt ned er at alle stolheisene hadde korte driftstans mer eller mindre hver tur.
Fyrverkeri-batteriet til flere 100 000 kr rigget op midt i alpinbakken med ble fyrt av rett over 12. Et fantastisk skue!
Lange køer på trampolinen (barna får hoppe for lenge), og på MC-parken er det obligatorisk med 4 turer pr pers (kr 130) så da tar det minst 20 minutter pr pers! Jeg anbefaler én runde med sommer-bob og ingenting mere. Oppsummert: Dyrt og dårlig!